Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s Plus scherm reparatie

iPhone 6s Plus scherm reparatie
€ 219,- Origineel /
€ 199,- Klasse A

Last hebben van iPhone problemen is erg vervelend, vooral wanneer je niet eenvoudig over het scherm kan bewegen omdat het scherm is gebarsten. Daarnaast is de telefoon nog slechter beschermd tegen waterschade. Een telefoon in de regen opnemen kan nu echt niet. Maar een iPhone 6s Plus scherm reparatie kan dit probleem oplossen. Dankzij jaren kennis en kunde kunnen de monteurs van Smartrepair een snelle reparatieservice aanbieden. Zo is het probleem met een iPhone 6s Plus reparatie opgelost. Kom naar Smartrepair voor een reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen, daarnaast krijg u op de reparatie 12 maanden garantie.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

Meest voorkomende iPhone 6s Plus reparatie

Een iPhone scherm reparatie is bij Smartrepair de meest voorkomende reparatie. Een gebarsten scherm is namelijk regelmatig het gevolg van een val en stoot. Met een barst in het scherm kunt u gewoonweg uw telefoon nog wel gebruiken. Maar dit maakt het gebruik niet prettig. Bewegen met uw vinger over het scherm is dan lastig wat voor ongemakken kan zorgen. Een iPhone reparatie kan dit probleem echter oplossen. Bij een iPhone 6s Plus scherm reparatie wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Wanneer beide wordt vervangen is dit beter voor de kwaliteit, Smartrepair repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie (m.u.v. vocht-, val- en stootschade).

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus scherm reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus scherm reparatie kost € 219,- (origineel) of € 199,- (Klasse A). Dit is inclusief BTW en montagekosten. Bij een iPhone 6s Plus scherm reparatie wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Bij een val kunt u vaak nog het scherm gebruiken omdat het LCD-scherm nog werkt. Wanneer bij een val geen beeld meer wordt weergegeven kan het zijn dat het LCD-scherm ook kapot is. Bij een iPhone 6s Plus scherm reparatie bij Smartrepair worden beiden tegelijkertijd vervangen, het probleem wordt dan in een keer opgelost. Maar mocht u een ander probleem hebben, Smartrepair is er ook voor  uw iPhone 6s Plus batterij of iPhone 6s Plus achterkant reparatie. Wij helpen u graag verder in een van onze Smartrepair Servicepunten.

MENU