Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus speaker

iPhone 6s Plus speaker
€ 69,-

Wanneer u graag muziek luistert terwijl u in bad ligt of telefoneert in de auto zonder carkit, dan kan het niet anders of u maakt regelmatig gebruik van de iPhone 6s Plus speaker. De speaker functie is ook ideaal wanneer u met meerdere mensen tegelijk een telefoongesprek wil voeren. Best een probleem dus wanneer de iPhone 6s Plus speaker niet defect is. Geen probleem, want de monteurs van Smartrepair staan zes dagen per week voor al uw iPhone problemen klaar. Ieder filiaal beschikt over ruime parkeergelegenheid en of u kunt gebruik maken van één van de andere Smartrepair services. Ongeacht uw service keuze, u krijgt 12 maanden garantie op uw iPhone 6s Plus speaker reparatie!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6s Plus speaker reparatie

Een kapotte iPhone 6s Plus speaker is direct duidelijk, ontstaan door een val of een onverklaarbare reden. Om zeker te weten dat dit het enige probleem is dat uw iPhone 6s Plus ervaart, voert de monteur van Smartrepair altijd kosteloos een volledig onderzoek uit (m.u.v. waterschade). Eventuele andere defecten worden vooraf gecommuniceerd. Bij een iPhone 6s Plus speaker reparatie wordt de oude speaker verwijderd en vervangen voor een originele nieuwe speaker. Een kleine reparatie die zorgt voor de terugkeer van veel gebruikersgemak. Bij deze reparatie is klaar-terwijl-u-wacht van toepassing wanneer u gebruik maakt van een  Smartrepair filiaal en uiteraard van 12 maanden garantie.

Kosten iPhone 6s Plus speaker reparatie

Het vervangen van een iPhone 6s Plus speaker kost € 69,-. Bij Smartrepair heeft iedere iPhone reparatie een all-in prijs. Dit betekent dat in deze prijs de BTW kosten, de montagekosten, de originele materialen, het gratis onderzoek en de 12 maanden garantie zijn inbegrepen. Zo kunnen wij garanderen dat al onze klanten tevreden Smartrepair verlaten en niet voor verrassingen zijn komen te staan. Dus heeft een iPhone 6s Plus met een probleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

MENU