Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 6s Plus trilfunctie

iPhone 6s Plus trilfunctie
€ 59,-

Belangrijke vergadering maar toch bereikbaar blijven voor uw partner of in een college maar uw vriendin zou nog app-en, dan gebruikt u de iPhone 6s Plus trilfunctie. Want in deze situaties wilt u niet dat de situatie wordt verstoord door een ringtone of bliebje. De trilfunctionaliteit van uw iPhone 6s Plus gaat van de één op de andere dag stuk of u heeft uw iPhone 6s Plus laten vallen. Nee, wat een narigheid, maar gelukkig staan de vakkundige monteurs van Smartrepair 6 zes dagen per week klaar voor al uw iPhone problemen! Parkeren voor de deur en klaar-terwijl-u-wacht. Of u kiest voor één van de andere smart services. U geniet sowieso van 12 maanden garantie!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s Plus

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6 Plus op

iPhone 6s Plus trilfunctie reparatie

In een restaurant, de bioscoop, ‘s nachts, situaties te over waarin de iPhone 6s Plus trilfunctie van pas komt. Dus wanneer deze iPhone functionaliteit defect is, dan wilt u uw iPhone zo snel mogelijk laten maken. Bij een iPhone 6s Plus trilfuncties reparatie vervangt de Smartrepair monteur de trilmotor. Dit is het iPhone onderdeel dat er voor zorgt dat heel uw iPhone 6s Plus trilt op het moment dat er een bericht of telefoontjes binnenkomt. Naast de reparatie voeren de Smartrepair monteurs ook altijd kosteloos een onderzoek uit waarbij alle iPhone functionaliteiten worden nagekeken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunnen wij de service geven waar Smartrepair bekend om staat.

Kosten iPhone 6s Plus trilfunctie reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus trilfunctie reparatie bedragen € 59,-. Dit is een all-inclusief prijs, dus de BTW, montagekosten, originele onderdelen, gratis iPhone functionaliteiten onderzoek en de 12 maanden garantie zijn inbegrepen. Neem contact met ons op dan maken wij met u een afspraak in één van de zes Smartrepair filialen, dan kunt u weer snel gebruik maken van uw iPhone 6s Plus trilfunctie.

 

MENU