Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s scherm reparatie
€ 149,- Origineel /
€ 129,- Klasse A

Misschien is het u wel overkomen, druk op zoek naar uw iPhone en u schuift alles aan de kant. Op dat moment hoort u iets vallen op de grond, als dat maar niet uw iPhone 6s is. Maar jawel, daar ligt uw iPhone op uw vloer. U hoopt dat er niks aan de hand is, maar dan heeft u uw iPhone in uw handen. Dan beseft u het, u bent ook een slachtoffer geworden van een iPhone scherm ongeluk. Een iPhone 6s scherm reparatie kan dit probleem oplossen. Zo zoeken de monteurs graag oplossingen voor al uw iPhone problemen. Smartrepair is 6 dagen per week geopend en u kunt met of zonder afspraak langskomen.

De achterkant van alle iPhones is herkenbaar voor het type iPhone. Zo heeft de iPhone 5c gekleurde backcovers, de iPhone 5s en 5 glazen plaatjes aan de onder- en bovenkant en de iPhone 6 en 6Plus zijn van aluminium met plastic strips. Apple heeft gekozen voor plastic strips zodat de iPhone 6s signalen kunnen ontvangen, aluminium laat namelijk niet alle signalen door. De achterkant heeft dus verschillende functies, zo zitten de fysieke knoppen ook verbonden aan de achterkant. Wanneer de achterkant flink beschadigd is kunt u kiezen voor een iPhone 6s reparatie. Hier wordt de iPhone 6s achterkant vervangen voor een nieuwe iPhone 6s backcover.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

Meest voorkomende iPhone 6s reparatie

De meest voorkomende iPhone 6s reparatie is een iPhone 6s scherm reparatie. Een scherm kan voor verschillende oorzaken stukgaan, denk aan een val, een stoot of zittend in de broekzak. Gelukkig biedt Smartrepair de oplossing, een iPhone 6s scherm reparatie. Hier wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Het komt voor dat het scherm na een val nog werkt, dan is alleen het glas gebroken. U kunt het scherm nog gebruiken maar wrijft niet meer zo makkelijk over het scherm heen zoals u gewend bent. Wanneer u geen beeld meer heeft kan het zijn dat het LCD-scherm eveneens defect is. Beide problemen worden opgelost met een iPhone 6s scherm reparatie bij Smartrepair.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s scherm reparatie

De kosten van een iPhone 6s scherm reparatie kost € 149,- (origineel) of € 129,- (Klasse A). De BTW en montagekosten zijn in de prijs inbegrepen. Bij Smartrepair zijn vrijwel meteen de prijzen duidelijk, zo werken wij met all-in prijzen. Mochten de prijzen niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en uw vraag stellen over een iPhone reparatie. ‘Smart service with a smile!’. Zo zijn wij er ook voor uw iPhone 6s achterkant, iPhone 6s batterij of iPhone 6s lichtsensor reparatie.

 

MENU