Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 6s volumeknop

speaker

€99,-

Het plezier dat u ervaart bij het gebruik van u iPhone 6s wordt mede bepaald door het geluid dat uit het toestel komt. Of het nu gaat om uw favoriete muziek of een gesprek met die fijne vriendin, het volume moet aan te passen zijn aan de situatie waar u zich bevindt. Niets is zo vervelend wanneer u bij een lekkere beat of wanneer u tijdens een gesprek een rumoerige ruimte binnenloopt, u het volume niet even snel harder kunt zetten. Of op kantoor een lekkere muziekje luistert en snel moet kunnen reduceren omdat er iemand binnenloopt. Een kapotte iPhone 6s volumeknop is lastig, maar gelukkig eenvoudig en snel op te lossen! Smartrepair maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en geeft 12 maanden garantie op een iPhone 6s reparatie.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

iPhone 6s volumeknop defect

De iPhone 6s bevindt zich veelal in uw tas tussen uw andere spullen, in uw broekzak of dicht geritst in een jaszak terwijl u in een volle bus staat. De iPhone 6s kan daar prima tegen, maar de volumeknoppen bevinden zich aan de buitenkant van de mobiel en hebben daardoor meer te lijden. Door slijtage of door klem zitten kan het gebeuren dat de iPhone 6s volumeknop opeens niet meer functioneert. Smartrepair staat daarom altijd voor u klaar voor een iPhone reparatie. Twijfelt u of het defect door de volumeknoppen wordt veroorzaakt, dan voeren onze monteurs kosteloos een onderzoek uit (m.u.v. waterschade).

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6s volumeknop reparatiekosten

De all-in reparatiekosten (incl. BTW, montagekosten, 12 maanden garantie, enz) van een iPhone 6s volumeknop reparatie bedragen € 99,-. Bij deze reparatie wordt ook andere functionaliteiten nagekeken. Aan de flexkabel van de volumeknop zitten namelijk ook de aan/uit knop en de mute-knop. Na de reparatie is uw telefoon vrijwel zo goed als nieuw! Wanneer uw iPhone 6s ook een kapotte camera heeft, een kapotte iPhone 6s oorluidspreker heeft of een defecte iPhone 6s laadconnecter, dan vertellen we u vooraf wat de totale reparatiekosten zullen zijn. Zodat uw iPhone 6s na reparatie weer top functioneert!

 

MENU