Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone achterkant reparatie

iphone achterkant reparatieEen iPhone heeft een mooie vormgeving, elke iPhone heeft zo haar eigen kenmerkende elementen. Denk aan de achterkant van een iPhone, een erg opvallende achterkant is van de iPhone 5c. Zo is de achterkant van de iPhone 5c in verschillende kleuren verkrijgbaar, het is de eerste iPhone die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De iPhone 4, 4s, 5 en 5s maken gebruik van glas, hierdoor zijn deze typen iPhone erg herkenbaar. Zo ook de aluminium behuizing van de iPhone 6 en 6 Plus. Beschadigingen aan de behuizing zijn erg vervelend, de monteurs van Smartrepair lossen dit probleem graag op.

iPhone behuizing reparatie

Een iPhone achterkant wordt ook wel behuizing genoeg. Een behuizing beschermt simpelweg alle technologie in een smartphone. Een iPhone achterkant reparatie is noodzakelijk wanneer een iPhone is gevallen en een hoek niet meer de originele vorm heeft. Een scherm past dan niet meer goed in het toestel waardoor de kans op schade groter is. Door middel van een iPhone achterkant reparatie wordt dit voorkomen. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies voor Smartrepair!

Kosten iPhone achterkant reparatie

De kosten van een iPhone achterkant reparatie variëren per type iPhone. Bij Smartrepair zijn alle reparatietarieven all-in prijzen. Dit houdt in dat de montage- en BTW-kosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Smartrepair, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen.
HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Klaar-terwijl-u-wacht

Kom langs een van onze Smartrepair Servicepunten, met of zonder afspraak. Meld uw iPhone aan en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte voorzien van gratis WiFi. Terwijl u wacht zijn onze monteurs druk bezig met uw iPhone reparatie. Met de klaar-terwijl-u-wacht service staat u voor u het weet buiten met een zo goed als nieuwe iPhone. 80% van alle smartphone reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u dus bij Smartrepair aan het juiste adres.

Kies de locatie!

Wanneer u niet kunt langskomen kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Uw toestel wordt opgehaald door een koeriersdienst en wanneer wij uw iPhone hebben ontvangen beginnen wij met onderzoek en reparatie. Wanneer uw iPhone is gerepareerd wordt uw toestel retour gestuurd, en dat binnen 24 uur! Vul het ophaalformulier in en kies de locatie waar uw iPhone opgehaald moet worden. Liever zelf opsturen naar Smartrepair kan ook, vul dan het opstuurformulier in en stuur het met uw toestel op naar Smartrepair.

Refurbished iPhone kopen?

Wij repareren graag uw iPhone, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone.

Smartrepair

Bij Smartrepair begrijpen wij als geen ander dat het erg vervelend is om lang te wachten op een iPhone reparatie. Met onze snelle en vakkundige reparatieservice helpen wij u weer slim en snel op weg. Wij ontvangen u graag in een van onze Smartrepair Servicepunten, parkeer voor de deur en met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw iPhone in vrijwel 30 minuten gerepareerd. Of kies voor de ophaalservice of stuur uw toestel op, binnen 24 uur ontvangt u uw iPhone gerepareerd terug. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen door te bellen, te mailen naar info@smart-repair.nl of maak gebruik van het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

 

MENU