Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone camera reparatie

Een camera is tegenwoordig onmisbaar bij een smartphone. Veel smartphones hebben een camera die bij een professionele camera kunnen vervangen. Met de juiste applicaties om de foto’s te bewerken kunnen maar weinig mensen onderscheid zien, alleen de echte fotograven. Daarom is het ook jammer wanneer de camera niet meer werkt. Een oorzaak zou kunnen zijn dat de lens door een val is gebroken. Gelukkig is Smartrepair er om dit defect op te lossen.

Camera voor- en achterkant

iPhone camera reparatieElke iPhone heeft twee camera’s, een camera aan de voorkant en een camera aan achterkant. De camera aan de voorkant zorgt er voor dat u ‘selfies’ kunt maken en videobellen. Met de camera aan de achterkant kunt u verschillende belangrijke momenten vastleggen. Wanneer een van de camera’s kapot is kunt u langskomen voor een iPhone camera reparatie. Wanneer de camera aan de voorkant wordt gerepareerd wordt niet alleen de camera vervangen. Aan dit onderdeel zit de flex kabel verbonden, aan deze kabel zit de oorluidsprekerkabel, de omgevingsmicrofoon en de proximity sensor. Al deze functies worden tegelijkertijd vervangen, voor een all-in prijs. Mocht uw oorluidspreker naast uw camera niet goed werken? Dan is uw probleem gelijk opgelost met een camera voorkant reparatie. De camera aan de achterkant wordt altijd los vervangen, dit onderdeel is los en hier hangen dus geen andere functies aan vast.

Kosten iPhone camera reparatie

Een camera reparatie is een specialistische klus, de monteurs van Smartrepair staan klaar om uw iPhone reparatie uit te voeren. Bij Smartrepair wordt er altijd gecommuniceerd met all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. De kosten variëren per type iPhone, Smartrepair is er voor elk type iPhone. Kies uw iPhone en bekijk de reparatietarieven.
HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kom langs in een van onze Smartrepair Servicepunten met uw defecte iPhone. Neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte terwijl de monteurs druk bezig zijn met uw iPhone reparatie. Maak gebruik van onze gratis WiFi terwijl u geniet van een kop koffie of thee. Smartrepair zit op makkelijk bereikbare plekken, daarnaast kunt u altijd parkeren voor de deur. Alle Smartrepair Servicepunten zijn 6 dagen per week geopend, wij helpen u graag verder in onze Smartrepair Servicepunt.

Ophaalservice

Kunt u niet langskomen bij een van onze Smartrepair Servicepunten? Geen probleem en kies voor onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt uw defecte iPhone ophalen op een door u gekozen locatie. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Wilt u snel gebruik maken van de ophaalservice? Zorg er dan voor dat u het ophaalformulier voor 16:00 uur hebt ingevuld, uw toestel wordt de volgende dag opgehaald. Liever zelf opsturen naar Smartrepair kan ook. Vul dan het opstuurformulier in en stuur het met uw iPhone mee naar Smartrepair.

Refurbished iPhone kopen?

Wij repareren graag uw iPhone, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone.

Smartrepair

Smartrepair is er voor elk iPhone defect, mocht u niet weten wat er precies defect is onderzoek Smartrepair kosteloos uw iPhone (m.u.v. waterschade). Bij Smartrepair krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie en wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Wij bieden een heldere service en geven duidelijk uitleg over de reparatie. 80% van alle iPhone reparaties wordt binnen 30 minuten uitgevoerd.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU