Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone en iPad reparatie Groningen

Een kapotte iPhone of iPad is een  gemist waar niemand op zit te wachten. Je wilt tenslotte continue bereikbaar zijn en een spelletje of filmpje op de iPad staat ook bijna elke dag wel op de planning. Nu kan het zijn dat je iPhone of iPad een kapot glas heeft, een kapot touchscreen of ineens geen geluid meer. Gelukkig kan Smartrepair er voor zorgen dat je iPhone of iPad binnen no-time weer werkend is.

Welk defect je iPhone of iPad ook heeft, Smartrepair repareert het. Als je in Groningen woont kun je eenvoudig gebruik maken van de gratis ophaalservice. Vul het formulier van de ophaalservice vandaag voor 16:30 in, en je iPhone of iPad wordt de volgende dag bij je thuis of op het werk opgehaald. Smartrepair stuurt je toestel binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd terug! Zo is je iPhone of iPad vanuit Groningen binnen 3 dagen weer hersteld bij je terug. Lees meer over de ophaalservice.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je iPhone of iPad naar Smartrepair op te sturen. Stuur de iPhone of iPad aangetekend op naar:

Smartrepair

De Bloemendaal 10

5221 EC  Den Bosch

Zorg er voor dat de iPhone of iPad goed beschermd in een doos zit zodat er onderweg geen schade kan ontstaan. Je hoeft geen accessoires als simkaart, oplader en dergelijke mee te sturen. Ook bij het  opsturen stuurt Smartrepair je toestel binnen 24 uur na ontvangst weer terug!

Smartrepair heeft jarenlang ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Wij zijn gespecialiseerd in iPhone en iPad. Dit is vanzelfsprekend voortgekomen vanuit de interesse in deze bijzondere apparaten. Als je voor Smartrepair kiest, weet je een aantal dingen zeker:

Voor meer informatie, neem direct contact op.

MENU