Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone event september

September komt weer bijna om de hoek kijken. En dat betekent natuurlijk weer een nieuwe iPhone! De officiële datum staat nog niet vast, maar de geruchten zijn dat dit evenement dit jaar plaatsvindt op woensdag 7 september om 19:00. Waarschijnlijk kun je dit jaar live meekijken wanneer de nieuwe Apple-producten gelanceerd worden. Geen tijd om mee te kijken? Niet getreurd. Smartrepair en SWOOP volgen de ontwikkelingen voor je op de voet. Alles over de nieuwe iPhone lees je hier!

 

Wat kunnen in het kort we verwachten?

De afgelopen maanden is er al flink gespeculeerd over hoe de nieuwe iPhone eruit zou komen te zien. Er zou zelfs spraken van zijn dat tijdens dit evenement een nieuwe MacBook Pro zou worden gelanceerd. Maar wat klopt er nu allemaal van die geruchten? In het kort:

Tijdens dit Apple event worden waarschijnlijk ook de Apple Watch 3 en tvOS 10 gepresenteerd.

 

iPhone 7: de geruchten

Daar draait dit evenement natuurlijk om: de launch van de iPhone 7. Inmiddels wordt er al hevig gespeculeerd over hoe deze nieuwe iPhone eruit komt te zien. Wat kunnen we verwachten? En welke speculatie slaat volledig de plank mis? Wij zetten het op een rijtje voor je.

 

Weinig veranderd qua uiterlijk?

Een van de eerste geruchten die online verscheen, was dat de iPhone 7 niet veel zou verschillen van de iPhone 6 en 6s Plus. Mark Gurman, een betrouwbare bron op het vlak van Apple-geruchten, bevestigt dit. De reden hiervoor zou zijn dat Apple het uiterlijk van de iPhone nog maar om de 2 jaar verandert in plaats van ieder jaar. Toch zal de iPhone 7 iets anders zijn dan zijn voorganger. De antennestrepen lopen niet meer over de gehele breedte van het toestel, maar zullen alleen aan de rand te zien zijn.

Betrouwbaarheid van dit gerucht: 92%

 

Kleur bekennen

Ook werd er hevig gespeculeerd over de kleur van de nieuwe iPhone. Space Gray zou namelijk plaatsmaken voor een donkerdere kleur. Er werd zelfs gezegd dat de diepe zwarte kleur van de iPhone 5 terug zou komen. Een aantal uitgelekte foto’s zou dit gerucht bevestigen. Eerder waren er al geruchten dat de iPhone donkerblauw van kleur zou worden. Dat bleek echter een reclamestunt van het Chinese bedrijf BeSound te zijn.

Betrouwbaarheid van dit gerucht: 60%

 

Geen koptelefoonaansluiting?

Een van de geruchten waar eigenlijk iedereen het over eens is, is dat de iPhone 7 geen koptelefoonuitsluiting heeft. Omdat deze iPhone geen koptelefoonaansluiting heeft, moet er natuurlijk een andere manier gevonden worden om de koptelefoon te verbinden met jouw iPhone. Hoe is natuurlijk nog even afwachten, maar dat deze iPhone geen aansluiting heeft voor je koptelefoon lijkt zo goed als zeker.

Betrouwbaarheid van dit gerucht: 95%

 

Waterdicht of niet?

Er wordt al jaren gespeculeerd over een waterdichte iPhone. Nu schijnt het zo te zijn dat Apple een patent heeft aangevraagd voor een techniek om betere onderwaterfoto’s mee te kunnen maken. Het zou dus zomaar kunnen dat deze techniek in de iPhone 7 toegepast wordt en dus waterdicht wordt.

Betrouwbaarheid van dit gerucht: 75%

 

Welke iPhone je ook hebt, bij Smartrepair ben je voor iPhone reparatie in Den Bosch aan het juiste adres. Je vindt ons ook in Almere, Utrecht, Nijmegen en Tilburg. Geen tijd om langs te komen? Of is er geen vestiging bij je in de buurt? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

MENU