Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone geen geluid

Als een iPhone geen geluid heeft leidt dat al snel tot een groot ongemak. Het geluid op een iPhone is belangrijk voor veel verschillende functies op het apparaat. Zoals bijvoorbeeld het luisteren van muziek, als ringtone of bij een spelletje. Het is dan ook ongelukkig als je niet je bed uit komt doordat je wekker op je iPhone geen geluid af speelt..

Dat uw iPhone geen geluid heeft kan echter verschillende dingen betekenen. Kunt u de wederpartij niet horen tijdens het telefoneren? Dan zijn is niet de speaker maar de oorluidspreker kapot. Kan de wederpartij u niet of nauwelijks horen? Dan is niet het geluid maar uw microfoon kapot. Als u eenvoudigweg geen muziek of ringtone kan horen, dan is uw interne speaker kapot. Ook als het geluid van uw iPhone het de ene keer wel en de andere keer niet doet, zit er een defect in het toestel.

Als uw iPhone geen geluid heeft lost Smartrepair het probleem snel weer op. Met hoogste kwaliteit onderdelen, snelle reparatie en vakkundigheid bent u bij Smartrepair aan het goede adres.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Gratis onderzoek

Weet u niet precies wat er kapot is aan uw iPhone? Geen zorgen, Smartrepair onderzoekt voor u het defect is. Dit is met uitzondering van een iPhone met vochtschade altijd gratis. Daarbij krijgt u vooraf altijd een heldere prijsopgaaf van de eventuele defecten.

Als uw iPhone geen geluid heeft kan dit om verschillende modellen van de Apple iPhone gaan. Kies uw toestel voor meer informatie.

Smartrepair

Smartrepair is de specialist voor iPhone reparatie en iPad reparatie. Kwaliteit vinden wij het belangrijkste. Smartrepair probeert dit uit te dragen door middel van gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen, een hoge service en goede garanties. Smartrepair is zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 te bereiken op 073 – 737 0144, info@smart-repair.nl of via het contactformulier.

MENU