Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone geen wifi

Als uw iPhone geen wifi heeft kunt u hem nog wel gebruiken maar zijn er een aantal ongemakken. Om met een iPhone snel te kunnen internetten heeft u al snel een wifi verbinding nodig. Verbinding met een wifi netwerk voorkomt ook extreem hoge data kosten buiten een internetbundel.

De wifi problemen gaan vaak gepaard met problemen met de Bluetooth verbinding. Smartrepair is de oplossing als uw iPhone geen wifi heeft. Kies uw iPhone voor meer informatie of lees verder voor acties in de software die uw iPhone mogelijk alweer van wifi kunnen voorzien.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Software oplossingen

Als uw iPhone geen wifi heeft betekent dit niet altijd dat de iPhone kapot is. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen en mogelijk je probleem oplossen. Ten eerste kunt u proberen om de iPhone te herstellen door middel van een snelle reset, houdt de home- en aan/uit knop minimaal tien seconden tegelijkertijd in tot het scherm zwart wordt. De iPhone start opnieuw op en mogelijk werkt de Wi-Fi weer. Als dit niet werkt kun je proberen om de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen:

Als de snelle reset en het herstellen van de netwerkinstellingen niet werken kun je altijd proberen om een harde reset op je iPhone uit te voeren. Denk er wel aan om vooraf een reservekopie van je iPhone te maken, zodat je geen bestanden als foto’s, contacten en andere gegevens verliest. De harde reset gaat als volgt:

Na het resetten kun je de eerder gemaakte reservekopie terugzetten om daarna te proberen of er nu wel wifi is. Als je op dit moment nog steeds geen Wi-Fi verbinding hebt, is hoogstwaarschijnlijk de Wi-Fi antenne van de iPhone kapot. Het toestel heeft hierdoor een reparatie nodig.

Wifi knop grijs?

Als u de wifi niet meer aan/uit kunt zetten bij instellingen en deze knop grijs kleurt (greyed out), dit defect kunnen wij verhelpen. De wifichip in het moederbord is defect en vanaf € 29,-* kunnen wij dit voor u repareren.

Smartrepair

Smartrepair heeft jarenlange ervaring in het repareren van iPhone, iPad en iPod. Bij Smartrepair kun je er voor kiezen om langs te komen, gebruik te maken van de gratis ophaalservice of het toestel zelf opsturen. Als je langs komt is je toestel binnen 30 minuten al weer gerepareerd! Bij de ophaalservice en zelf opsturen stuurt Smartrepair het toestel binnen 24 uur na ontvangst al weer terug.

 

*De prijs van de reparatie hangt af van het type toestel

MENU