Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone gevallen

Als uw iPhone gevallen is kan het zijn dat niet alle functies meer goed werken. Smartrepair is de oplossing als uw iPhone gevallen is. Of uw iPhone nu in het water is gevallen of het iPhone scherm kapot is gevallen, Smartrepair is hét adres voor een reparatie.

30 minuten service

Op het moment dat uw iPhone gevallen is kunt u erg snel terecht bij Smartrepair. U kunt zonder afspraak langs komen in Den Bosch en binnen 30 minuten is uw iPhone weer de oude. Tegen scherpe tarieven en de hoogste kwaliteit onderdelen geven wij zelfs 12 maanden garantie op de reparatie!

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Als u niet uit de buurt komt

Nadat uw iPhone gevallen is en het toestel een reparatie nodig heeft kunt u ook kiezen voor de 24 uur service. U kunt uw iPhone dan opsturen en binnen 24 uur na ontvangst wordt uw iPhone alweer gerepareerd teruggestuurd! In alle gevallen wordt uw iPhone door een ervaren monteur gerepareerd.

Smartrepair

Smartrepair heeft jarenlange ervaring met het repareren van de iPhone. Als een iPhone gevallen is weten wij vrijwel in elk geval het toestel weer volledig in zijn originele staat te krijgen. Met ervaren monteurs en de hoogste kwaliteit onderdelen weten wij een constante kwaliteit af te leveren. Smartrepair heeft een winkel in Den Bosch en is zes dagen per week geopend, op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00, op zaterdag van 10:00 tot 17:00. U kunt ons bereiken op 073 737 0144, via de mail of via het contactformulier.

Meer informatie: iPhone kapot, iPhone reparatie, iPhone scherm kapot, iPhone waterschade reparatie, iPhone knop kapot, iPhone connector kapot, iPhone geen wifi, iPhone laad niet op, iPhone geen geluid, iPhone valt uit, iPhone achterkant vervangen, iPhone homebutton werkt niet.

MENU