Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone home button reparatie

Een home button van een iPhone is misschien wel het meest gebruikte knopje van een iPhone. Zo maakt de home button verschillende functies mogelijk, denk aan het maken van een screenshot, terug naar beginpagina, snel naar pagina overzicht en ga zo maar door. De nieuwste iPhone home buttons hebben nog een belangrijke functie, namelijk Touch ID. Een home button is eigenlijk niet te missen. Mocht uw home button defect zijn? Smartrepair voert graag een iPhone home button reparatie uit.

Vakkundige iPhone home button reparatie

Voor een vakkundige iPhone home button reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Het uitvoeren van een iPhone reparatie is een specialistische klus. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk iPhone defect repareren. Reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd, na reparatie is uw iPhone weer zo goed als nieuw. Daarnaast krijgt u van ons 12 maanden garantie op de reparatie.

Kosten iPhone reparatie

Smartrepair repareert vrijwel elk type iPhone. Hierdoor variëren de prijzen van de iPhone home button reparatie. Kies uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven. Bij Smartrepair zijn alle prijzen all-in, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Heeft u een last van een defect terwijl u niet weet wat het is, Smartrepair onderzoekt kosteloos uw iPhone (m.u.v. vochtschade).
HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Met de klaar-terwijl-u-wacht service staat u voor u het weet buiten met een gerepareerde telefoon in uw handen. Kom langs in een van onze Smartrepair Servicepunten en neem plaats in onze ontvangstruimte. Terwijl onze monteurs druk bezig zijn met uw iPhone reparatie kunt u gebruik maken van onze gratis WiFi onder het genot van een kop koffie of thee. 80% van alle iPhone reparaties wordt binnen 30 minuten uitgevoerd.

U kiest de locatie!

Kunt u niet gebruik maken van onze klaar-terwijl-u-wacht service omdat er geen Smartrepair Servicepunt in de buurt zit? Kies dan voor onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt op een door u gekozen locatie uw toestel ophalen. Na ontvangst wordt uw toestel onderzocht, gerepareerd en retour gezonden binnen 24 uur. Vul het ophaalformulier in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook, stuur het ingevulde opstuurformulier met uw iPhone op naar Smartrepair.

Refurbished iPhone kopen?

Wij repareren graag uw iPhone, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone.

Smartrepair

iphone home button reparatie‘Smart service with a smile’, zo staan onze monteurs 6 dagen per week klaar voor u in onze Smartrepair Servicepunten. Wij geven duidelijke uitleg en bieden heldere prijzen. Zo zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk bij Smartrepair, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Maar wist u ook dat wij er zijn voor uw iPad reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie? Smartrepair is dé reparatiespecialist voor smartphones, tablet en laptops.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU