Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone home button werkt niet

Een ongemakkelijk probleem: uw iPhone home button werkt niet. Als de iPhone home button niet werkt gaan er veel functies van de iPhone verloren. Zo gebruikt u de home button voor het afsluiten van een applicatie, terugkeren naar het beginscherm of gewoon om uw iPhone te activeren. Het komt er op neer dat deze home button onmisbaar is.

Het is hoogst waarschijnlijk dat het kabeltje achter deze home button defect is. Dit kan door een val maar ook door veelvuldig gebruik. Smartrepair kan deze homebutton vervangen en daarmee terug brengen in originele staat. Het vervangen van de home button gebeurt onder uiterste concentratie en vakkundigheid.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Voor de reparatie van de home button heeft u verschillende opties. Zo kunt u gebruik maken van de ‘30 minuten service’, de ophaalservice of de iPhone zelf opsturen. In alle gevallen wordt er gewerkt met hoogste kwaliteit onderdelen en behoudt uw toestel alle gegevens. Bij de 30 minuten service kunt u langskomen in de winkel en wordt uw reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd.

Tijdelijke oplossing

Een tijdelijke oplossing voor als de iPhone home button niet werkt is het instellen van een virtuele home button. U kunt dan toch de functie van de home button gebruiken, alleen zit deze nu op het touch screen naast uw applicaties. Hoe stelt u deze in?

Instellingen -> Algemeen -> Toegankelijkheid -> AssistiveTouch -> Aan

Er verschijnt nu een witte ronde knop op uw scherm. Deze kunt u verslepen naar de zijkanten, onder- of bovenkant van het scherm. Als u deze knop indrukt, verschijnt er een klein menu waarin verschillende functies van de iPhone staan. De home button (thuis) staat hier ook in, waardoor u deze toch kunt gebruiken. Ook als u bijvoorbeeld een spelletje speelt blijft deze virtuele home button in het scherm staan. De knop wordt ook wat doorzichtiger waardoor deze minder op valt.

Smartrepair

Smartrepair heeft veel ervaring met het repareren van de iPhone, wij gebruiken altijd hoogste kwaliteit onderdelen en zorgen er voor dat uw toestel snel weer hersteld is. Neem contact op voor meer informatie.

MENU