Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone knop kapot

Als een iPhone knop kapot is kan dit tot ongewenste irritaties lijden. Er zijn echter meerdere knoppen op een iPhone die kapot kunnen zijn. Zo kunnen de volgende problemen voor komen:

• iPhone power button kapot (aan/uit knop)
• iPhone mute knop kapot (stil/tril knop)
• iPhone homebutton kapot (thuisknop)
• iPhone volume knop kapot

In alle bovenstaande gevallen is Smartrepair in staat het kapotte onderdeel binnen no-time te repareren. Door middel van hoogste kwaliteit iPhone onderdelen en ervaren monteurs kunnen wij een constante kwaliteit en service bieden. Neem direct telefonisch contact op voor een snelle reparatie.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

iPhone home button kapot

Als de iPhone home button kapot is levert dit al snel problemen op. Een kapotte iPhone home button zorgt ervoor dat u geen apps kunt afsluiten of kunt terugkeren naar het beginscherm. Smartrepair heeft veel ervaring met kapotte iPhone home buttons. Door onze specialisatie repareren wij een iPhone home button snel en goed. Daarbij leveren wij uiteraard standaard onze zes maanden garantie.

iPhone mute knop kapot

Op het moment dat de iPhone mute knop kapot is kan het zijn dat de iPhone niet op stil gaat, of juist altijd op stil blijft staan. De iPhone mute knop zorgt ervoor dat de iPhone op trillen of ‘geluid aan’ staat. Dit is onhandig en u kunt de iPhone niet meer even snel op stil zetten of vice versa. Smartrepair is de specialist voor een kapotte iPhone mute button en wij zorgen ervoor dat u snel weer zonder problemen verder kunt.Neem direct contact op – 073 737 0144

 

iPhone power button kapot

Wanneer de iPhone power button kapot is, kan de iPhone niet op slaapstand en  niet helemaal uit gezet worden. De aan/uit knop zit bovenop de iPhone en is misschien wel de meest gebruikte knop op de iPhone. Als uw iPhone power button kapot is, bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Smartrepair werkt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en levert daarom ook standaard zes maanden garantie.

iPhone volume knop kapot

Als een iPhone volume knop kapot is moet het kabelcircuit hiervan vervangen worden. Op de iPhone zitten twee volume knoppen, deze komen binnen in het toestel samen tot één kabeltje. Door veelvuldig gebruik kan het zijn dat de iPhone volume knop kapot gaat. Smartrepair kan dit defect snel weer werkend krijgen. Met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen en ervaren techneuten bent u zeker van hoge kwaliteit en service.

Smartrepair

Wij beseffen dat u een kapotte iPhone zo snel mogelijk gemaakt wilt hebben. Om die reden staat de snelheid van onze service altijd centraal. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. U kunt de iPhone zelf opsturen, gebruik maken van de ophaalservice of langs komen bij Smartrepair in Den Bosch. Als u langs komt is de iPhone zelfs binnen 30 minuten gerepareerd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dadn kunt u de iPhone ook opsturen. Bij het opsturen en de ophaalservice stuurt Smartrepair de iPhone al binnen 24 uur na ontvangst weer terug.

MENU