Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone laadt niet op

Een bekend defect aan de iPhone, uw iPhone laadt niet op. Dit zorgt er voor dat de iPhone na een lege batterij niet meer aan gaat. Het kan ook zijn dat de iPhone het alleen nog doet aan de oplader.

Als uw iPhone niet op laadt kan dit verschillende dingen betekenen. Controleer eerst of uw iPhone reageert op de oplader. Als dit niet het geval is, controleer of het aan de oplader van de iPhone ligt door een andere oplader te testen. Als de iPhone nog steeds niet reageert, is hoogstwaarschijnlijk de iPhone dock connector kapot. Deze zorgt er voor dat het stroom uit het stopcontact uw batterij oplaad.

Een iPhone die niet op laadt kan ook een ander defect hebben. Als de iPhone wel reageert op de oplader maar de batterij simpelweg niet op laadt, is hoogstwaarschijnlijk uw iPhone batterij kapot. Een nieuwe batterij kan het probleem op uw iPhone weer oplossen.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Smartrepair

Smartrepair repareert uw iPhone en iPad, door jarenlange ervaring weten wij alle reparaties binnen no-time uit te voeren. Of het nu gaat om het vervangen van een iPhone batterij of een kapotte iPhone dock connector, Smartrepair lost het op. U kunt het beste in de winkel langskomen voor uw reparatie. Uw reparatie wordt dan binnen 30 minuten uitgevoerd. Dit is de 30-minuten service van Smartrepair. Verder kunt u ook gebruik maken van de 24-uurs service. Via de website kunt u eenvoudig een reparatie aanmelden. Stuur het toestel aangetekend op of maak gebruik van de iPhone ophaalservice. In beide gevallen wordt de iPhone binnen 24 na ontvangst weer gerepareerd terug gestuurd.

Voor meer informatie is Smartrepair te bereiken op 073 737 0144, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier. Smartrepair is zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 open.

 

Meer informatie: iPhone reparatie, iPad reparatie, iphone scherm kapotbatterij iphone snel leeg, iphone geen geluid, iphone home button werkt niet, iphone sensor werkt niet.

MENU