Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone reparatie Almere

Een iPhone is erg handig, wanneer u op zoek bent naar iemand kunt u diegene bellen, wanneer u wilt laten weten hoe laat u thuis bent of iets wilt afspreken. Maar een iPhone is ook erg leuk om er spelletjes op te spelen. U speelt dag en nacht uw favoriete spel en moet hiervoor regelmatig de home button gebruiken. Maar dan verliest u! ‘Hoe kan dit?’ vraagt u zichzelf af, u drukte nog op de home button. Uit frustratie wilt u het spel afsluiten en drukt op de home button om naar het beginscherm te gaan maar dat lukt u ook niet. Grote kans dat door al het gebruik van uw iPhone home button de functie niet meer naar behoren werkt. U wilt uw iPhone zo snel mogelijk laten maken om snel weer dat spel te spelen. U gaat op zoek naar een reparatiespecialist voor uw iPhone, maar lang hoeft u niet te zoeken, Smartrepair biedt de oplossing! Voor een snelle iPhone reparatie Almere bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Vakkundige en snelle reparatieservice

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tijd niet bereikbaar te zijn. Zo wilt u uw iPhone niet een week kwijt zijn voor een iPhone reparatie. Smartrepair biedt de oplossing met de klaar-terwijl-u-wacht service. Wanneer u bij zichzelf denkt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Almere, waar moet ik zijn?’ is Smartrepair het antwoord! Jarenlang is Smartrepair gespecialiseerd in iPhone reparaties en kunnen hierdoor vrijwel elk iPhone defect repareren. Wist u ook dat wij er zijn voor uw iPad reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie?

iPhone reparatie Almere, waar moet ik zijn?

Smartrepair Nijmegen is de vierde vestiging van Smartrepair. Eveneens is Smartrepair Servicepunt Nijmegen het antwoord op de vraag ‘iPhone reparatie Almere, waar moet ik zijn?’. Smartrepair Servicepunt Nijmegen is gevestigd op de Spoordreef 20B, op de rand van het stadcentreum van Almere. Het is makkelijk bereikbaar en u kunt dichtbij parkeren. Smartrepair Almere zit op 5 minuten loopafstand van City Mall Almere en op 3 minuten loopafstand van het stadcentrum. Heeft u vragen voor Smartrepair Almere kunt u altijd bellen naar 036 – 303 01 77 of een mail sturen naar almere@smart-repair.nl.

Parkeren

Rondom Spoordreef 20B zijn er verschillende parkeergelegenheden. Kunt u niet zo snel een parkeergelegenheid vinden? Dan raden wij u aan om te parkeren in de Leerlingen garage. Deze garage bevindt zich in de Leerlinghof. Vervolgens is het ongeveer 1 minuut lopen naar de Spoordreef. U betaalt een parkeertarief van
€ 0,50 per kwartier. Er is vrijwel altijd plek in deze parkeergarage.Klik hier voor de routebeschrijving naar de Leerlinggarage.
PlattegrondAlmere

Smartrepair Almere

Adresgegevens
Spoordreef 20B
1315 GP Almere
Contactgegevens
T : 036 303 01 77
E : almere@smart-repair.nl
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 13:00

Waarom Smartrepair?

Smartrepair is de reparatiespecialist voor uw iPhone, onze monteurs zijn onder andere gespecialiseerd in iPhone reparaties. ‘We simply make people happy!’ Hoe? Door een vlotte service aan te bieden met heldere tarieven en eerlijk advies. Maar hoe wat doen we nog meer?

Veelvoorkomende iPhone reparaties

Kosten iPhone reparatie

De kosten van een iPhone reparatie zijn afhankelijk van het type iPhone en de reparatie. Reparatietarieven zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook altijd vrijblijvend binnen lopen op de Spoordreef 20B voor vragen over een iPhone reparatie Almere.

Langskomen of ophaalservice

DSC_1220Klaar-terwijl-u-wacht

Voor een iPhone reparatie is het niet nodig om een afspraak te maken, maakt u liever een afspraak dan is dat ook mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend langskomen in Almere. Met de klaar-terwijl-u-wacht reparatieservice heeft uw iPhone snel gerepareerd terug. Terwijl u plaatsneemt in onze ontvangstruimte zijn onze reparateurs bezig met uw iPhone reparatie. 80% van alle iPhone reparaties wordt uitgevoerd binnen 30 minuten. Dus loop binnen in onze Smartrepair Servicepunt in Almere en krijgt het gebruiksgemak van uw iPhone snel terug!

Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in Almere omdat u geen tijd heeft? Kies dan voor de ophaalservice van Smartrepair. Wij werken samen met de betrouwbare partner PostNL. Dit houdt in dat uw kapotte iPhone wordt opgehaald. Na ontvangst van uw iPhone, onderzoeken wij uw iPhone, communiceren wij de reparatiekosten, repareren wij het defect en sturen wij de gerepareerde iPhone weer terug. En dat allemaal binnen 24 uur, vul dus snel het ophaalformulier in.
Liever zelf opsturen naar Smartrepair kan ook, vul het opstuurformulier in en stuur uw toestel aangetekend op naar Smartrepair.

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn iPhone ophalen

MENU