Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone reparatie Den Bosch

Het is u misschien wel eens voorgekomen, bent u de tafel aan het opruimen en tilt u een boek op en hoort u iets op de grond vallen. U denkt bij uzelf ‘zolang dat maar niet mijn telefoon is’. U kijkt, en ja hoor, daar ligt uw iPhone. Snel doet u nog een schietgebedje in de hoop dat het scherm niet is gebarsten, zenuwachtig pakt u uw iPhone op en ziet dat het schietgebedje voor niks is geweest. Het scherm is gebarsten en u weet niet of door de val nog iets kapot is gegaan. Misschien heeft uw telefoon nu nog meer schade opgelopen terwijl u dat niet kunt zien. Nu wilt u uw iPhone laten maken en laten onderzoeken door een reparatiespecialist, dat kan in Den Bosch!

Snelle en vakkundige reparatieservice

Wanneer u denkt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Den Bosch, waar moet ik zijn?’ biedt Smartrepair de oplossing. Als reparatiespecialist, gespecialiseerd in onder andere iPhones, bieden de monteurs een snelle en vakkundige reparatie aan voor uw iPhone. Dankzij jaren ervaring kunnen de monteurs van Smartrepair vrijwel elk iPhone defect oplossen. Zo weet u zeker dat u voor een iPhone reparatie Den Bosch bij Smartrepair aan het juiste adres bent.

iPhone reparatie Den Bosch, waar moet ik zijn?

Smartrepair geeft graag het antwoord op de vraag ‘waar moet ik zijn voor een iPhone reparatie Den Bosch? Smartrepair is gevestigd op Balkweg 3 in Den Bosch. Het Smartrepair Servicepunt in Den Bosch is de hoofdvestiging van Smartrepair. Onze vestiging is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg.
Komt u vanuit noordelijke richting, dan kiest u afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Soetelieve. Na 800 meter neemt u op de volgende rotonde opnieuw de tweede afslag richting Balkweg. Vervolgens ziet u na 500 meter aan uw rechterzijde het Smartrepair Servicepunt.

Wanneer u uit zuidelijke richting komt, dan kiest u voor afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens slaat u bij de bij de eerste drie stoplichten, driemaal linksaf. Hierna neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Soetelieve de Herven. Na 800 meter neemt u op de volgende rotonde de tweede afslag richting Balkweg. Na 500 meter vindt u aan uw rechterzijde het Smartrepair Servicepunt.

Smartrepair Den Bosch

Adresgegevens
Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
Contactgegevens
T : 073 737 01 44
E : denbosch@smart-repair.nl
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Waarom Smartrepair?

Smartrepair staat voor ‘smart service with a smile’. Zo staan wij 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar. Wij helpen u graag op een open, eerlijke en prettige manier. Wij zoeken graag naar een oplossing, zo maken wij graag mensen blij, ‘We simply make people happy!’. Hoe maken wij onze klanten blij?

Veelvoorkomende iPhone reparaties

Kosten iPhone reparatie

De kosten van een iPhone reparatie zijn verschillend, zo hangt de prijs af van de reparatie. Gelukkig werkt Smartrepair met all-in prijzen. Dit houdt in dat in de reparatieprijzen de BTW en montagekosten zijn inbegrepen. De prijzen bij Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Wij helpen u graag verder, benieuwd naar de kosten van uw iPhone reparatie? Smartrepair repareert vrijwel elke iPhone, klik hier op uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven.

Langskomen voor een iPhone reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

iPhone reparatie Den BoschBij Smartrepair kunt u 6 dagen in de week langskomen, met of zonder afspraak, voor een iPhone reparatie Den Bosch. Van maandag tot en met vrijdag is Smartrepair Den Bosch geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte. Tijdens reparatie kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Met de klaar-terwijl-u-wacht service staat u voor u het weet weer buiten met een gerepareerde iPhone. Ongeveer 80% van alle iPhone reparaties wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. Kom vrijblijvend langs voor een iPhone reparatie Den Bosch. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over uw reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 737 01 44 of te mailen naar denbosch@smart-repair.nl.

Ophaalservice

Kunt u niet langs Smartrepair Den Bosch komen voor een iPhone reparatie? Dan is Smartrepair er nog steeds voor u, namelijk met de ophaalservice. Een koeriersdienst komt uw iPhone ophalen op een door u gekozen locatie, binnen 24 uur na reparatie ontvangt u uw iPhone weer thuis. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Liever zelf opsturen kan ook, pak uw iPhone goed in en stuur het met het ingevulde opstuurformulier op naar Smartrepair.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

 

 

MENU