Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone reparatie Nijmegen

Het is misschien wel eens voorgekomen, loopt u rustig te winkelen en wordt u gebeld. Snel zoekt u uw telefoon in uw broekzak maar dan glijdt uw toestel uit uw handen op de grond. U baalt omdat u zo zuinig bent geweest en hoopt dat er niks aan de hand is. Snel raapt u uw telefoon op in de drukke winkelstraat, u was er al bang voor.. de iPhone home button werkt niet meer. U wilt uw vriend opbellen wat er is gebeurd, maar dan hoort u uw gesprekspartner niet en vraagt u zichzelf af of de oorluidspreker nu ook kapot is. Smartrepair helpt u graag bij al deze problemen, wanneer u uw iPhone wilt laten maken bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Uw iPhone laten maken in Nijmegen? Bezoek dan onze Smartrepair Servicepunt op de Molenstraat 62!

Snelle en vakkundige reparatieservice

Wanneer u schade heeft aan uw iPhone denk u misschien bij uzelf ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Nijmegen, waar moet ik zijn?’. Smartrepair heeft het antwoord: Smartrepair Servicepunt in Nijmegen. Smartrepair is de reparatiespecialist in onder andere iPhones. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van iPhones, hierdoor kunnen zij vrijwel elk iPhone defect repareren. Voor een iPhone reparatie Nijmegen bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

iPhone reparatie Nijmegen, waar moet ik zijn?

Smartrepair Servicepunt Nijmegen is het antwoord op de vraag ‘waar moet ik zijn voor een iPhone reparatie Nijmegen?’. Smartrepair Nijmegen is gevestigd in de Molenstraat op nummer 62. Dit is midden in de binnenstad van Nijmegen. Deze vestiging is snel te vinden aangezien het gevestigd is tegenover de Molenpoort. De Molenpoort is een winkelcentrum met ongeveer 55 winkels, tevens biedt de Molenpoort een parkeermogelijkheid aan. Dus steek de straat over en kom een kijkje nemen bij SWOOP waar u Smartrepair Nijmegen als Servicepunt vindt voor de reparatie van uw smartphone, tablet of laptop.

Smartrepair Nijmegen

Adresgegevens
Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
Contactgegevens
T : 024 30 30 861
E : nijmegen@smart-repair.nl
Openingstijden
Ma t/m woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag* 12:00 – 17:00
*Iedere laatste zondag van de maand

Waarom Smartrepair?

‘We simply make people happy!’, zo gaat het niet over ons maar over u! Wij maken onze klanten graag blij met een vlotte service with a smile. Wij staan 6 dagen voor u klaar in een van onze Smartrepair Servicepunten. Voor een iPhone reparatie krijgt u een duidelijke uitleg en eerlijk advies. Hoe maken wij u blij?

Veelvoorkomende iPhone reparaties

Kosten iPhone reparatie

De kosten van een iPhone reparatie variëren, zo hangt de prijs af van de reparatie en het type. Prijzen bij Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Bij Smartrepair is er altijd sprake van all-in prijzen, zo zijn de BTW en montagekosten altijd in de prijs inbegrepen. Wij helpen u graag verder wanneer u vragen heeft, bekijk hier de reparatietarieven.

Langskomen of ophaalservice

Kom langs met of zonder afspraak!

DSC_1245Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPhone reparaties, hierdoor kunnen zij vrijwel elk iPhone defect repareren. Met de klaar-terwijl-u-wacht service hoeft u nooit lang te wachten op een smartphone reparatie. Voor een iPhone reparatie Nijmegen bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Langskomen in Nijmegen? Geen probleem, u kunt langskomen met of zonder afspraak. Parkeer gemakkelijk en comfortabel bij de Molenpoort, steek de straat over en neem plaats in onze ontvangstruimte. Terwijl onze monteurs uw iPhone repareren kunt u gebruik maken van onze gratis WiFi en genieten van onze koffie en thee. Smartrepair Nijmegen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een iPhone reparatie Nijmegen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 303 08 61 of te mailen naar nijmegen@smart-repair.nl. Kom dus snel langs Smartrepair voor uw iPhone reparatie Nijmegen.

Ophaalservice

Wanneer u niet langs Nijmegen komt kunt u ook kiezen voor de ophaalservice. Wij repareren en sturen uw iPhone retour binnen 24 uur na ontvangst. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en PostNL komt voor ons uw toestel de volgende dag ophalen. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde toestel weer thuis. Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Smartrepair? Dat kan ook! Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw iPhone. Verpak uw iPhone goed en stuur het aangetekend op. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw iPhone, binnen 24 uur heeft u uw iPhone weer gerepareerd terug.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

MENU