Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone reparatie Tilburg

Het is eindelijk weekend, maar jammer genoeg moet u op familiebezoek. U zit met tegenzin in de auto maar u moet wel gaan omdat u ze lang niet meer hebt gezien. Het is gezelliger dan u verwacht, u bent lekker aan het spelen met uw neefjes en nichtjes. Tijdens het voetballen schopt uw neefje de voetbal harder dan verwacht. De bal komt tegen u aan, maar geen paniek want het deed geen pijn. Later zit u rustig aan de kant om uit te rusten, maar dan wordt u gebeld. ‘Dat is vreemd’ denkt u bij uzelf tijdens het gesprek, u hoort uw gesprekspartner niet goed. Zou dat kunnen komen door voetbal incident? U wilt zo snel mogelijk dat uw telefoon wordt gerepareerd. Maar waar moet u zijn voor een iPhone reparatie Tilburg? Smartrepair biedt de oplossing, in de Smartrepair Servicepunt in de Beukenstraat in Tilburg!

Snelle en vakkundige reparatieservice

Bij schade denk u wellicht ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Tilburg, waar moet ik zijn?’ Wij geven graag antwoord op die vraag, namelijk in de Smartrepair Servicepunt Tilburg. Smartrepair is de reparatiespecialist in onder andere iPhones. Wist u ook dat u bij ons terecht kan voor uw iPad reparatie, MacBook reparatie of iMac reparatie? Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk iPhone defect repareren. Zo weet u zeker dat u voor een iPhone reparatie Tilburg bij Smartrepair aan het juiste adres bent.

iPhone reparatie Tilburg, waar moet ik zijn?

Beukenstraat 62 is het antwoord! Hier zit de derde vestiging van Smartrepair gevestigd. Smartrepair Tilburg zit dicht bij het centrum en erg dicht bij de hoogste woontoren van Nederland, ‘Westpoint’. Van een afstand zit u ‘Westpoint’, de Smartrepair vestiging is hier niet ver vandaan, slechts een straat erachter. Een voordeel van Smartrepair Servicepunt Tilburg is dat u voor de deur gratis kunt parkeren.

Smartrepair Tilburg

Adresgegevens
Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
Contactgegevens
T : 013 303 03 83
E : tilburg@smart-repair.nl
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Waarom Smartrepair?

Smartrepair is al jaren reparatiespecialist en ‘we simply make people happy!’. Wij helpen u graag verder met een vlotte service met een lach. Zo staan de monteurs van Smartrepair 6 dagen per week voor u klaar in een van onze Smartrepair Servicepunten.Voor elke reparatie krijgt u van ons duidelijke uitleg en eerlijk advies. Maar er bestaan nog meer redenen waarom u uw iPhone laat maken door Smartrepair:

Veelvoorkomende iPhone reparaties

Kosten iPhone reparatie

De kosten van een iPhone reparatie variëren per type toestel en de reparatie zelf. Bij Smartrepair zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs van Smartrepair helpen u graag verder. Alle reparatietarieven van Smartrepair zijn all-in tarieven. Dit houdt in dat BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Voor een reparatie krijgt u een duidelijk overzicht van de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de iPhone reparatie uit.

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

DSC_1443Voor vrijwel elk iPhone defect is er een oplossing. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor uw probleem oplossen. Met de klaar-terwijl-u-wacht service hoeft u niet lang te wachten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tijd niet bereikbaar te zijn. Met onze snelle reparatieservice heeft u voor u het weet uw iPhone gerepareerd terug. Kom dus snel naar de Beukenstraat 62 voor een iPhone reparatie Tilburg. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi. Smartrepair Tilburg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Heeft u een vraag voor een van onze monteurs of wilt u meer informatie over uw iPhone reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 303 0383 of stuur een mail naar tilburg@smart-repair.nl, of loop even binnen in Smartrepair Servicepunt Tilburg.

Ophaalservice

Geen tijd om langs te komen in Tilburg? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt uw iPhone ophalen op een door u gekozen locatie. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen voor 16:30 uur. Wanneer wij uw toestel ontvangen wordt uw iPhone onderzocht en gerepareerd, en dat binnen 24 uur! Liever zelf opsturen kan ook, stuur uw toestel dan met het opstuurformulier op naar Smartrepair.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

MENU