Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone reparatie Utrecht

Misschien is het u wel eens voorgekomen, u zit rustig op uw bank uw tijdlijn te bekijken. Maar dan besluit u om televisie te gaan kijken en legt uw iPhone onbewust op uw schoot. Na verloop van tijd krijgt u dorst en besluit u naar de keuken te lopen. Snel staat u op u hoort iets vallen. U schrikt en kijkt snel om u heen en ziet dat uw iPhone is gevallen op uw stenen vloer. Gelijk ziet u dat het scherm is gebarsten, maar u krijgt uw iPhone ook niet meer aan. Dit wilt u zo snel mogelijk verhelpen, u wilt uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist in Utrecht. Dat kan bij Smartrepair, met een snelle en vakkundige reparatieservice en 12 maanden garantie weet u zeker dat uw iPhone snel gerepareerd terug heeft.

Vakkundige iPhone reparatie Utrecht

Wanneer u denkt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Utrecht, waar moet ik zijn?’ biedt Smartrepair de oplossing. Namelijk bij onze Smartrepair servicepunt in Utrecht. Smartrepair heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in smartphone, tablet en laptop reparaties. Dankzij jaren ervaring zijn onze monteurs onder andere gespecialiseerd in iPhone reparaties. Hierdoor kunnen zij vrijwel elk iPhone defect oplossen. Voor een iPhone reparatie Utrecht weet u zeker dat u bij Smartrepair aan het juiste adres bent. Een iPhone reparatie is in 30 minuten uitgevoerd. Zo heeft Smartrepair altijd iPhone onderdelen op voorraad waardoor wij snel de reparatie kunnen uitvoeren. Wanneer wij het onderdeel niet op vooraad hebben kunnen wij dit gelijk bestellen. Binnen 1-4 werkdagen ontvangen wij het onderdeel en kunnen wij alsnog de reparatie uitvoeren.

iPhone reparatie Utrecht, waar moet ik zijn?

Smartrepair geeft graag het antwoord op de vraag ‘waar moet ik zijn voor een iPhone reparatie Utrecht?’. Sinds 16 november 2015 is Smartrepair shop-in-shop bij SWOOP gevestigd in Utrecht. De locatie is goed te bereiken, zo zit het servicepunt op een unieke locatie. Namelijk in Stadion Galgenwaard, het voetbalstadion van FC Utrecht. De vestiging is eenvoudig te vinden, de ingang van het servicepunt bevindt zich links naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard. Het stadion is goed bereikbaar met de auto en OV. Al vroeg wordt weergegeven welke richting u op moet voor het stadion. Omdat Smartrepair links naast de hoofdingang zit is het makkelijk te vinden. Voor een iPhone reparatie Utrecht kunt u bij Smartrepair voor de deur parkeren.

Smartrepair Utrecht

Adresgegevens
Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
Contactgegevens
T : 030 – 303 20 05
E : utrecht@smart-repair.nl
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Waarom Smartrepair?

‘We simply make people happy!’. Een smartphone, tablet of laptop is bijna onmisbaar. Schade aan een apparaat is dan ook erg vervelend. Wij lossen graag smartphone, tablet en laptop problemen op zodat u weer ‘happy’ gebruik kunt maken van uw smartphone. Zo staan wij 6 dagen per week klaar voor, bijvoorbeeld, een iPhone 6 reparatie. ‘Smart service with a smile!’, maar hoe doen wij dat?

Veelvoorkomende iPhone reparaties

Kosten iPhone reparatie

De prijs van een iPhone reparatie hangt af van de reparatie. Smartrepair hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat de prijzen inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Smartrepair, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de kosten van een iPhone reparatie? Smartrepair repareert vrijwel elk type iPhone, kies hier uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven. Staat de reparatie er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij controleren vervolgens de beschikbaarheid van het onderdeel en voeren de reparatie graag voor u uit.

Langskomen voor een iPhone reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht

iPhone reparatie UtrechtVoor een iPhone reparatie kunt u 6 dagen per week langskomen in Utrecht. Zo vindt u Smartrepair shop-in-shop bij SWOOP! U kunt zo binnenlopen of van tevoren een afspraak maken. Van maandag tot en met vrijdag is Smartrepair Utrecht geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tijd offline te zijn, kom dus snel langs en wij repareren graag uw iPhone. Rij naar Stadion Galgenwaard, Herculesplein 243, voor een iPhone reparatie Utrecht. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi. Heeft u een vraag over een iPhone reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar utrecht@smart-repair.nl, bel naar de vestiging of loop even binnen in de Smartrepair Servicepunt Utrecht.

Ophaalservice

Komt het even niet uit om naar de Smartrepair Servicepunt Utrecht te komen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt uw iPhone ophalen op een door u gekozen locatie. U hoeft alleen het ophaalformulier in te vullen voor 16:30 uur. Wanner de monteurs van Smartrepair uw iPhone hebben ontvangen wordt uw toestel vervolgens onderzocht en gerepareerd, en dat allemaal binnen 24 uur! Liever zelf opsturen kan ook! Stuur uw toestel met het opstuurformulier aangetekend op naar Smartrepair. Meer weten over de smart services van Smartrepair? Kies hier uw service :

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

MENU