Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone reparatie Vught

Reparatie zonder afspraak

Vanuit Vught kunt u Smartrepair snel en eenvoudig bereiken. Binnen een kwartier bent u op ons kantoor aan de Bloemendaal 10 in Den Bosch. Kom langs om uw smartphone of tablet te laten repareren.

Belangrijke informatie voor u is hieronder samengevat:

Meer informatie: iPhone reparatieiPad reparatieSamsung reparatie.

iphone reparatie vught

Bereikbaarheid van Smartrepair

Smartrepair is gevestigd aan de Bloemendaal 10  in Den Bosch. Via de A2 en de A59 bent u met de auto in een kwartier vanuit Vught op ons kantoor. Woont u in Vught en is uw iPhone, Samsung Galaxy of tablet kapot? Bij Smartrepair kunt u zonder afspraak uw toestel laten repareren.

Routebeschrijving vanuit Vught

Vanuit Vught neemt u de A2 richting ‘s-Hertogenbosch/Amsterdam. Vervolgens houdt u richting Waalwijk aan en gaat u verder op de A59. Neem afslag 46 (Engelen) en sla vervolgens rechtsaf.  U komt bij een rotonde. Hier neemt u de eerste afslag naar ‘de Vutter’. Bij de Beemd gaat u rechtsaf en daarna meteen weer rechts. Smartrepair bevindt zich aan de rechterkant. U kunt voor de deur parkeren.

Grotere kaart Vught weergeven

Informatie over Vught

Ons kantoor in Den Bosch is eenvoudig te bereiken vanuit Vught. Mede hierdoor repareren we regelmatig iPhones en tablets voor klanten uit Vught. Met de auto is de reistijd slechts 16 minuten. Wanneer u uw iPhone op locatie laat repareren, bent u binnen een uur weer thuis op uw adres in Vught.

iPhone reparatie Vught

Is uw iPhone kapot? Is het glas van uw scherm beschadigd, laadt de iPhone niet meer op of werkt de home button niet meer goed? Wij proberen samen met u het defect aan de iPhone te bepalen en vervolgens te repareren. De meeste iPhone defecten zijn snel te repareren. Kom langs op ons kantoor in Den Bosch voor uw iPhone reparatie. Gezien de gunstige ligging van Smartrepair, is het kantoor goed bereikbaar vanuit Vught. Binnen een kwartier bent u vanuit Vught bij ons iPhone reparatie center, zodat wij kunnen kijken naar uw defecte iPhone.

iPad reparatie Vught

Smartrepair verhelpt ook problemen met de iPad. Wanneer u ons bezoekt vanuit Vught, repareren wij uw kapotte iPad binnen 45 minuten. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor klanten uit Vught bieden wij iPad reparatie zonder afspraak aan. Uw iPad wordt gerepareerd terwijl u wacht. Veelvoorkomende problemen zijn een defecte iPad dock connector, een gebroken iPad scherm of geen geluid op de iPad. De meeste problemen kunnen wij meteen voor u oplossen. Wilt u uw iPad laten repareren in de buurt van Vught, dan is Smartrepair uw specialist.

Samsung Galaxy reparatie Vught

Wilt u in de buurt van Vught uw Samsung Galaxy laten repareren? Smartrepair is zeer goed te bereiken vanuit Vught. Kom naar ons kantoor met een kapotte Samsung Galaxy S3 of Samsung Galaxy S4. Wij voeren Samsung Galaxy reparatie uit terwijl u wacht in onze wachtruimte. Voor veelvoorkomende problemen als een kapot Samsung Galaxy scherm of oplaadproblemen met de Samsung Galaxy kunt u vanuit Vught snel terecht bij ons.

Lees meer over reparatiestarieven en garanties.

iPhone 5 reparatieiPhone 4s reparatieiPhone 4 reparatieSamsung Galaxy reparatieiPad reparatie

Gemeente Vught
Wikipedia Vught
Startpagina Vught

MENU