Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone scherm kapot

Als uw iPhone scherm kapot is, lost een iPhone scherm reparatie uw probleem op.  Als een iPhone scherm kapot is, verliest de iPhone verschillende functies. Het kan zijn dat het iPhone glas kapot is, daarnaast kan het zijn dat het iPhone LCD scherm kapot is. Bij een kapot lcd scherm kan het zijn dat er ongebruikelijke strepen over het scherm lopen, het scherm helemaal wit of zwart blijft.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Bij Smartrepair bent u bij het juiste adres voor een iPhone scherm reparatie. Een iPhone scherm reparatie wordt bij Smartrepair binnen 30 minuten uitgevoerd, klaar terwijl u wacht. U kunt zelfs zonder afspraak langs komen bij Smartrepair.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Weet u niet precies welke iPhone u heeft? Achter op elke iPhone kunt u het A-nummer vinden!

iPhone scherm reparatie

Bij Smartrepair heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de klaar-terwijl-u-wacht service. In de alle gevallen is uw iPhone scherm reparatie snel uitgevoerd, zo is bijvoorbeeld een iPhone 4s scherm reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd. Zo hoeft u de iPhone maar even te missen en kunt u snel weer verder. Op het kantoor in Den Bosch kunt u zonder afspraak terecht voor een iPhone reparatie. U vindt Smartrepair op de De Bloemendaal 10 in Den Bosch. Woont u niet in de buurt van Den Bosch? Bezoek dan een van onze andere vestingen, kom vrijblijvend zonder afspraak langs en parkeer gratis voor de deur!

Als u niet uit de buurt komt

Als u niet de tijd heeft om langs te komen voor een iPhone reparatie kunt u ook kiezen voor het opsturen van uw iPhone. Uw iPhone scherm reparatie wordt dan binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en geretourneerd.

Smartrepair

Bij een kapot iPhone scherm is Smartrepair de specialist die uw iPhone snel weer voorziet van een nieuw scherm. Smartrepair gebruikt altijd de hoogste kwaliteit iPhone schermen. Elke iPhone reparatie wordt uitgevoerd door een ervaren monteur. Door de kwaliteit van Smartrepair krijgt u standaard 12 maanden garantie op de iPhone reparatie en het scherm. Neem contact op met Smartrepair door te bellen of te mailen, bekijk hier alle contactgegevens van Smartrepair.

MENU