Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 11 december zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone SE achterkant

iPhone SE achterkant
€ 99,-

Is de achterkant van uw iPhone beschadigd omdat het toestel is gevallen? Of wilt u de achterkant vervangen omdat u de kleur beu bent? Smartrepair vervangt gaat een iPhone SE achterkant. Een iPhone SE reparatie kan dit probleem eenvoudig oplossen. De achterkant van een iPhone SE is erg kenmerkend voor het type toestel. Beschadigingen kunnen dan ook erg vervelend zijn. Smartrepair lost graag uw iPhone problemen op met een reparatie. Kom langs, kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel op. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar.

iPhone SE achterkant : het strakke design van de iPhone SE

Wellicht zorgt het voor irritaties dat de achterkant, ook wel iPhone SE backcover genoemd, beschadigd is. Hierdoor kunnen verschillende knoppen niet meer goed werken. U kunt er dan voor kiezen om uw iPhone te laten maken bij een Smartrepair. Alle reparaties worden met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. Ervaart u andere problemen en weet u niet zeker of het komt door de iPhone SE achterkant? Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Na onderzoek krijgt u een overzicht van de reparatiekosten, na akkoord voeren wij de reparatie uit.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE achterkant reparatie

De kosten van een iPhone SE achterkant reparatie zijn € 99,-. Dit is een all-in prijs wat betekent dat het inclusief BTW en montagekosten is. Alle reparatietarieven bij Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Bij een iPhone SE achterkant reparatie wordt de behuizing van de iPhone vervangen. Dit houdt in dat het zichtbare gedeelte van de achterkant wordt vervangen, dus ook de fysieke knoppen die men kan zien. Voor een iPhone reparatie, eerlijk advies en goede service bent u bij Smartrepair aan het juiste adres.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

 

MENU