Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone SE batterij

iPhone SE batterij
€ 39,-

Heeft u het idee dat uw iPhone SE batterij defect is? De batterij is snel leeg en laadt niet meer goed op en u heeft alles geprobeerd om batterij te besparen maar niks werkt. U heeft uw best gedaan maar kan hier niks aan doen. Na verloop van tijd verslechterd de kwaliteit van de batterij, dit komt voornamelijk door intensief gebruik. Dit probleem is eenvoudig op te lossen met een iPhone SE reparatie. Hier wordt de batterij van uw iPhone SE vervangen en kan jij langer doen met uw smartphone zonder het regelmatig op te moeten laden.

Het opladen van een iPhone SE batterij

Een kapotte iPhone SE batterij laadt slechter op en gaat ook sneller leeg. Het kan ook zijn dat uw toestel warm wordt op het moment dat u hem veel gebruikt. Een warme batterij is daarnaast erg gevaarlijk en kan een chemisch reactie ontlokken. Zo’n chemische reactie kan vervelende gevolgen hebben. Wanneer de batterij defect is bestaat de kans dat de batterij dik wordt. Als de batterij opzwelt kan dit leiden tot schade binnen het toestel. Kies daarom bij batterij problemen gelijk voor een iPhone SE batterij reparatie. De reparatie is vrijwel altijd binnen 30 minuten uitgevoerd, kom dus snel langs een van de Smartrepair Servicepunten. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder om uw iPhone problemen op te lossen.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE batterij reparatie

Een iPhone SE batterij reparatie kost € 39,-. Alle reparatietarieven bij Smartrepair zijn inclusief BTW en montagekosten, het zijn dus all-in prijzen. Smartrepair repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, zo krijgt u ook 12 maanden garantie om de kwaliteit te garanderen. Bij een iPhone SE batterij reparatie wordt uitsluitend de batterij vervangen. Heeft uw iPhone last van een ander defect? Smartrepair is er bijvoorbeeld ook voor een iPhone SE home button, iPhone SE lichtsensor of iPhone SE achterkant reparatie. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

MENU