Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone SE camera

iPhone SE camera
Voorkant
€ 39,-

iPhone SE camera
Achterkant
€ 59,-

Een camera op een smartphone is niet meer weg te denken! Op die manier kunt u wanneer u wilt speciale momenten vastleggen. Een iPhone SE camera op een smartphone heeft dan ook verschillende functies, zo kunt u er ook mee videobellen, filmen, ‘selfies’ maken en nog veel meer. Wanneer u uw iPhone heeft laten vallen kan het zijn dat de camera niet meer werkt, of het nu de camera aan de voor- of achterkant is. Een iPhone reparatie kan dit probleem oplossen. Of het nu gaat op een iPhone SE camera reparatie aan de voorkant of camera reparatie aan de achterkant. Smartrepair repareert snel en vakkundig uw camera zodat u weer snel gebruik kunt maken van de camera.

iPhone SE camera kapot : camera voor- of achterkant

Wanneer de iPhone SE camera kapot is aan de voor- of achterkant kunt u uw iPhone laten maken bij een reparatiespecialist. Bij Smartrepair werken ervaren monteurs die snel uw camera hebben vervangen met een iPhone SE reparatie. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, daarnaast heeft Smartrepair meerdere Smartrepair Servicepunten verspreid over Nederland. Uw iPhone problemen kunnen dus snel en vakkundig opgelost worden.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE camera reparatie

Het vervangen van een iPhone SE camera kent twee tarieven, dit vanwege het feit dat er twee verschillende camera’s zijn. De kosten van het vervangen van de camera aan de voorkant is € 39,-. Het vervangen van de camera aan de achterkant is € 59,-. De prijzen zijn inclusief BTW en montagekosten. De all-in prijzen van Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn dan raden wij aan om direct contact met ons op te nemen. Smartrepair is er ook voor uw iPhone SE lichtsensor, iPhone SE batterij of iPhone SE scherm reparatie.

Bij een camera reparatie aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij een camera reparatie aan de voorkant worden meerdere onderdelen vervangen omdat aan dit onderdeel meerdere componenten hangen. Zo wordt bij een voorkant camera reparatie ook de omgevingsmicrofoon, oorluidspreker aansluiting en proximity-sensor vervangen. De omgevingsmicrofoon maakt het mogelijk dat er geluid opgenomen kan worden tijdens filmen of wanneer u met de luidsprekerfunctie wilt bellen. De oorluidspreker aansluiting zorgt er voor dat de luidspreker daadwerkelijk werkt een aangesloten is op het moederbord. Als laatste, de proximity-sensor, zorgt er voor dat het scherm tijdens bellen wordt uitgeschakeld en de helderheid van het scherm automatisch kan veranderen. Een iPhone SE reparatie bij Smartrepair lost verschillende iPhone problemen op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

MENU