Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone SE home button

iPhone SE home button
€ 59,-

Wat het meeste wordt gebruikt op een iPhone is waarschijnlijk een home button. Zo wordt een iPhone SE home button gebruikt om het scherm te ontgrendelen, terug te gaan naar het beginscherm, een overzicht van alle openstaande apps te krijgen, verschillende apps toegang verlenen met de vingerafdrukscanner en nog veel meer. Wanneer de home button defect is door een val is dat erg vervelend. Een iPhone SE reparatie kan dit probleem wellicht oplossen. Echter betekent vervanging van de home button dat de functie van de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Deze functie is namelijk verbonden met een unieke code met het moederbord. Hierdoor is het onmogelijk om de vingerafdrukscanner te laten werken bij een iPhone SE home button reparatie.

iPhone SE home button kapot

Een defecte home button kan vervangen worden, echter werkt de functie van vingerafdrukscanner dan niet meer. Maar dat neemt de functie van een iPhone SE home button niet weg. Met een kapotte home button kunt u bijvoorbeeld niet Siri snel oproepen, een screenshot maken en schakelen tussen verschillende openstaande vensters. Een kapotte iPhone SE home button kan voor verschillende iPhone problemen zorgen. Door een iPhone reparatie uit te laten voeren door een van de monteurs van Smartrepair kan dit probleem worden opgelost. De Smartrepair Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE home button reparatie

Uw iPhone laten maken door ervaren monteurs? Dat kan bij Smartrepair al 6 dagen in de week. Een iPhone SE home button reparatie kost € 59,-. Hier wordt de home button zelf en home button flex kabel vervangen. De kabel zorgt er voor dat de home button ook daadwerkelijk werkt. Zoals eerder aangegeven betekent een iPhone SE home button reparatie wel dat u de functie van vingerafdrukscanner kwijt bent. Werkt u vingerafdrukscanner niet meer en bent u daarom op zoek naar een reparatiebureau? Zoek dan niet verder, zo is deze functie niet te repareren. Maar werkt de gehele home button van uw iPhone SE niet meer? Dan is Smartrepair het geschikte adres voor een iPhone SE home button reparatie. Smartrepair is er ook voor u wanneer uw iPhone een nieuwe iPhone SE batterij of iPhone SE lichtsensor nodig heeft. Wij lossen vrijwel elk iPhone SE probleem op – ‘We simply make people happy!’.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

 

MENU