Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone SE lichtsensor

iPhone SE lichtsensor
€ 69,-

Schakelt het scherm niet meer automatisch uit tijdens het bellen? Past de helderheid van het scherm niet automatisch aan? Tijdens een gesprek hangt u per ongeluk op en wilt dit niet meer. U heeft van alles geprobeerd maar u weet het niet meer. Een lichtsensor probleem komt vaker voor wanneer een telefoon is gevallen. Als u dit probleem ook hebt lossen wij dat graag op. Met een iPhone reparatie bij een van de Smartrepair Servicepunten bent u snel geholpen met een vakkundige reparatie. Een iPhone reparatie kan het iPhone SE lichtsensor probleem oplossen.

Scherm instellingen automatisch aanpassen met de iPhone SE lichtsensor

Misschien herkent u het probleem, u bent een heel gesprek aan het voeren en moet lachen maar op dat moment is het gesprek weg. Per ongeluk heeft u het gesprek beëindigd door met uw wang op te hangen. Een defecte iPhone SE lichtsensor kan voor verschillende iPhone problemen zorgen. Kies er voor om uw lichtsensor te repareren. Kies voor een iPhone SE reparatie zodat u van alle ongemakken af bent en het gebruiksgemak van uw iPhone SE terughebt.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE lichtsensor reparatie

Een iPhone SE lichtsensor reparatie kost € 69,-. De reparatiekosten zijn inclusief BTW en montagekosten. Bij een iPhone SE lichtsensor reparatie worden de omgevingsmicrofoon en camera aan de voorkant ook vervangen. Deze onderdelen zijn aan elkaar verbonden en niet los te vervangen. Mocht u dus geen geluid meer op kunnen nemen tijdens het filmen of foto’s maken met de camera aan de voorkant? Dan is dat probleem eveneens opgelost met een iPhone SE lichtsensor reparatie. Wij onderzoeken allereerst uw iPhone of het probleem werkelijk ligt bij de iPhone SE lichtsensor. Vervolgens repareren wij uw toestel met hoogste kwaliteit onderdelen. Na reparatie is uw telefoon weer zo goed als nieuw, Smartrepair is er ook voor andere iPhone SE reparatie. Denk aan een iPhone SE batterij of iPhone SE scherm reparatie. Kies dus snel uit een van onze ‘smart services’. Mocht u nog vragen hebben of heeft u meer informatie nodig, neem dan contact met ons op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

MENU