Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone SE scherm reparatie

iphone se scherm reparatie
€ 109,- Origineel /
€ 89,- Klasse A

Ervaar jij verschillende iPhone problemen omdat het scherm van jouw iPhone SE is gebarsten? Dit kan voor verschillende irritaties zorgen, gelukkig kan Smartrepair dit probleem oplossen met een iPhone SE scherm reparatie. Misschien leuk om te weten, een scherm reparatie is de meest voorkomende reparatie bij Smartrepair. Dankzij jaren ervaring en de kennis en kunde van onze monteurs repareren zij graag uw iPhone SE. Smartrepair staat 6 dagen per week klaar voor een smartphone reparatie in de verschillende Smartrepair Servicepunten. Los dus gauw uw iPhone problemen op en kom met uw defecte smartphone naar Smartrepair voor een iPhone SE reparatie.

Meest voorkomende iPhone SE reparatie

De meest voorkomende iPhone SE reparatie is een iPhone SE scherm reparatie. De oorzaak van een gebarsten scherm kan erg uiteenlopend zijn. U kunt per ongeluk uw smartphone hebben laten vallen of flink laten stoten, wanneer een iPhone SE op de verkeerde kant valt is de kans groot dat het glas breekt. Maar Smartrepair biedt met de snelle en vakkundige reparatieservice de oplossing, namelijk een iPhone reparatie. Bij een iPhone SE scherm reparatie wordt het scherm en LCD-scherm vervangen. Op deze manier is de kwaliteit van het vervangen van het scherm beter. Het kan voor komen dat na een barst in het scherm er nog wel beeld wordt gegeven. Dit houdt dan in dat het LCD-scherm dan wel werkt. Wanneer na een val het scherm niet meer aangaat betekent dit vaak dat het LCD-scherm eveneens defect is. Met een iPhone SE scherm reparatie worden dus beide problemen aangepakt en opgelost.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE scherm reparatie

De kosten van een iPhone SE scherm reparatie kost € 109,- (origineel) of € 89,- (Klasse A). In de kosten van de iPhone SE scherm reparatie zijn de BTW-kosten en montagekosten inbegrepen. Bij Smartrepair zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk, neem contact met ons op wanneer dit niet zo is. Heeft u naast uw scherm nog meer defecten? Smartrepair is er ook voor uw iPhone SE lichtsensor, iPhone SE achterkant en iPhone SE home button reparatie. Wij helpen u graag verder met ‘Smart service with a smile!’.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

MENU