Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone SE waterschade

iphone se waterschade
€29,-

Heeft uw iPhone waterschade opgelopen? Hij gleed zomaar uit uw handen en kon er niks aan doen! Iemand liep tegen u aan terwijl u een liedje aan het uitzoeken was. Het is niet uw schuld! Waterschade is een van de meest voorkomende smartphone schades. Het is ook een vervelende schade die op de lange termijn voor vervelende schade kan zorgen. Smartrepair heeft de oplossing gevonden. Namelijk met een waterschade onderzoek. Meld uw toestel snel aan bij een van de Smartrepair Servicepunten voor een iPhone SE waterschade onderzoek. De monteurs verwijderen vervolgens al het vocht uit uw toestel, hier na wordt het toestel getest op verschillende functionaliteiten. Mocht een reparatie nodig zijn dan wordt dit van tevoren gecommuniceerd, pas na akkoord wordt de iPhone reparatie uitgevoerd.

Het drogingsproces van een iPhone SE

In totaal zal het drogingsproces van een iPhone SE 24 uur in beslag nemen. Binnen deze 24 uur wordt uw toestel gedemonteerd, gereinigd en gedroogd. Wanneer alle onderdelen gereinigd zijn zal het toestel in elkaar worden gezet. Vervolgens wordt het toetsel getest of er dankzij de waterschade iPhone problemen zijn bijgekomen. Wanneer er eventueel defecten zijn ontstaan dankzij waterschade kunnen de monteurs snel en vakkundig een iPhone SE reparatie uitvoeren. Zo brengt Smartrepair uw iPhone weer terug in originele staat. Op die manier heeft u het gebruiksgemak van uw toestel weer terug en hoeft u zich geen zorgen te maken over schade in de toekomst door het water aangezien het toestel volledig is gereinigd.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE waterschade onderzoek

Een iPhone SE waterschade onderzoek kost € 29,-. Een iPhone wordt volledige chemisch gereinigd. De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring als het gaat om het uitvoeren van een waterschade onderzoek. Waterschade is dan ook een van de meest voorkomende schades, deze schade komt dan ook regelmatig voor bij Smartrepair. Mocht blijken na een chemische reiniging dat er een iPhone reparatie noodzakelijk is bent u bij Smartrepair ook aan het juiste adres. Voordat eern reparatie wordt uitgevoerd worden de reparatietarieven besproken. Pas na akkoord van de reparatiekosten wordt de smartphone reparatie uitgevoerd. Maar wist u ook al dat wij er zijn voor uw iPhone SE home button, iPhone SE batterij of iPhone SE scherm reparatie? Wij helpen u graag verder -‘We simply make people happy!’, kom langs of kies uit een van onze smart services.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone SE

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone SE op

MENU