Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone sensor werkt niet

In eerste instantie kan het zijn dat je denkt dat het geluid van je iPhone kapot is. Vervolgens kom je er achter dat tijdens het bellen het licht van je iPhone blijft branden waardoor je met je oor tegen ‘geluid uit’ komt . Dit betekent dat de proximity sensor van je iPhone kapot is.

Een kapotte iPhone sensor is niet makkelijk, ten eerste brandt er een irritant licht vlakbij je oor. En zoals eerder beschreven blijft het touch-screen gevoelig en druk je tijdens het bellen met je oor allerlei knoppen in. Om te testen of je iPhone sensor echt kapot is, kun je iemand bellen en vervolgens met je vinger een aantal keer aan de bovenkant van het scherm net er boven een aantal keer op en neer gaan. Wordt het scherm niet zwart op het moment dat je je vinger er boven houdt? Dan is de proximity sensor van je iPhone kapot.

Nu kan het zijn dat je het defect van de iPhone sensor niet hinderlijk vindt. Voor mensen die met de iPhone van hun oor af bellen zal het minder hinderlijk zijn. De reden dat de proximity sensor van je iPhone kapot is, kan erg verschillend zijn. De proximity sensor is een erg kwetsbaar onderdeel van je iPhone. Het is erg klein en kan bij een stoot of val defect raken. Het kan ook zijn dat de sensor van je iPhone het niet doet nadat hij gerepareerd is.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Smartrepair

Smartrepair is bekend met de problemen rondom de proximity sensor en weet dit in alle gevallen op te lossen. Onze deskundigheid zorgt er voor dat je binnen no-time weer een herstelde iPhone hebt. Bij Smartrepair kun je er voor kiezen om langs te komen en daarmee gebruik te maken van de 30-minuten-service, maar u kunt ook kiezen voor onze gratis ophaalservice of om het toestel zelf op te sturen.

MENU