Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone trilfunctie werkt niet

Een bekend probleem; uw iPhone trilfunctie werkt niet meer. Door het ontbreken van de trilfunctie worden oproepen of berichten op uw iPhone niet opgemerkt. Smartrepair is dé specialist op het gebied van iPhone reparatie en heeft de iPhone trilfunctie snel weer werkend.

Op de website kunt u de iPhone trilfunctie reparatie aanmelden. U kunt de iPhone eenvoudig zelf opsturen, gebruik maken van de iPhone ophaalservice of langskomen in de winkel. Wanneer u in de winkel langskomt wordt uw reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd zodat u snel uw iPhone weer terug heeft.

Check voor de zekerheid of de trilfunctie wel aan staat:
Instellingen > Geluiden > Trillen

Prijzen

Als de iPhone trilfunctie niet werkt is hoogstwaarschijnlijk de trilmotor van de iPhone kapot. Smartrepair werkt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, hierdoor krijgt u standaard zes maanden garantie op de reparatie en het nieuwe onderdeel.

Smartrepair

Smartrepair heeft zich door jarenlange ervaring opgebouwd tot dé specialist voor alle iPhone- en iPad reparaties. Het is mogelijk om in Den Bosch langs te komen voor een reparatie. Smartrepair repareert in 80% van de gevallen binnen 30 minuten uw iPhone weer tot een werkend toestel. Als de iPhone specialist van Den Bosch verhelpen wij vrijwel alle defecten. Klachten als vochtschade, een kapot scherm of geen geluid kennen geen geheimen voor voor Smartrepair.

Voor meer informatie kunt u bellen op 073 737 0144, via info@smart-repair.nl of via het contactformulier. Smartrepair is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 open, zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat klaar!

MENU