Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone waterschade onderzoek

Het is u misschien al eens overkomen, u fietst rustig naar huis en luistert lekker muziek. Dan hoort u uw favoriete nummer en wilt u gelijk de volume iets harder zetten. U haalt uw iPhone uit uw broekzak, maar dan glijdt uw iPhone uit uw handen. Uw iPhone maakt een zachte landing door een plas water, snel haalt u uw iPhone uit het water. U heeft geen idee wat u moet doen, Smartrepair helpt u graag verder.

Wat te doen bij waterschade?

Ligt uw iPhone op de bodem van het zwembad, in een plas of op een andere natte plek? Haal uw iPhone er zo snel mogelijk uit en schakel uw iPhone gelijk uit. De kans op kortsluiting is groot wanneer u uw iPhone aanzet, dit kan voor onomkeerbare schade zorgen. Voorkom extra schade en laat uw telefoon uit staan wanneer uw iPhone in contact is gekomen met water. Kom vervolgens zo snel mogelijk naar Smartrepair voor een iPhone waterschade onderzoek. Voor een waterschade onderzoek wordt er een chemische reiniging uitgevoerd wat inhoudt dat al het vocht uit uw toestel wordt verwijderd. Na onderzoek krijgt u van ons een onderzoeksrapport. Wanneer u te lang wacht met vocht in uw toestel kan er corrosie ontstaan. Deze aanslag kan ontstaan op het moederbord, deze schade is helaas niet te verhelpen, wees er dus op tijd bij!

Wat is een chemische reining?

Bij een chemische reining wordt uw iPhone volledig uit elkaar gehaald. Wanneer alle onderdelen los zijn worden ze gereinigd. Na reiniging monteren wij uw iPhone en kunnen wij testen of alle functionaliteiten nog werken. Zo onderzoeken wij of er eventueel defecten zijn opgetreden dankzij de waterschade. Wanneer er sprake is van defecten kunt u kiezen om een iPhone reparatie uit te voeren.

Kosten iPhone waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone waterschade onderzoek zijn € 29,-. De chemische reiniging, het drogingsproces en het onderzoek neemt 24 uur in beslag. De BTW en montagekosten zijn in de prijs inbegrepen, er is sprake van een all-in prijs.
HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Bij Smartrepair kunt u zonder afspraak binnen lopen, maakt u liever een afspraak dan is dat ook mogelijk. Parkeer voor de deur en meld uw iPhone aan voor waterschade onderzoek. U betaalt € 29,- en krijgt een afhaalbewijs. Wanneer wij uw iPhone hebben gereinigd en uitslag hebben van het onderzoek nemen wij gelijk contact met u op. Hier wordt duidelijk wat er eventueel defect is en of reparatie noodzakelijk is. Na het waterschade onderzoek of iPhone reparatie kunt u uw toestel weer ophalen.

Ophaalservice

Wanneer u niet langs kunt komen voor een waterschade onderzoek kunt u kiezen voor de ophaalservice. Uw toestel wordt opgehaald op een door u gekozen locatie. Wij voeren gelijk het waterschade onderzoek uit na ontvangt van uw iPhone. Vul het ophaalformulier in en laat uw iPhone ophalen. Liever zelf opsturen kan ook met behulp van het opstuurformulier. Stuur het ingevulde opstuurformulier op met uw iPhone naar Smartrepair.

Refurbished iPhone kopen?

Wij repareren graag uw iPhone, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone.

Smartrepair

Wij bieden een vlotte service, with a smile! Bij iedere reparatie geven wij duidelijk uitleg en eerlijk advies. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPhone reparaties. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Smartrepair is de juiste keuze, ‘We simply make people happy!’. Alle iPhone reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, op elke reparatie krijgt u ook 12 maanden garantie. Wilt u meer informatie over een iPhone waterschade onderzoek, een iPhone reparatie of heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU