Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPod touch kapot

Als uw iPod Touch kapot is bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Met de hoogste kwaliteit onderdelen, ervaren monteurs en 12 maanden garantie is uw iPod Touch snel weer de oude.

30 minuten service

Bij Smartrepair heeft u de mogelijkheid om uw iPod Touch al binnen 30 minuten te laten maken! U kunt daarvoor langs komen in Den Bosch, de reparatie is klaar terwijl uw wacht. Als uw iPod Touch kapot is kunt u zelfs zonder afspraak langs komen.

Kies uw iPod Touch

ipod4-uit

iPod Touch 5

ipod4-uit

iPod Touch 4

Als u niet uit de buurt komt

trilfunctieWanneer een iPod Touch kapot is kunt door middel van de 24-uur service een snelle reparatie laten uitvoeren. U kunt de iPod Touch opsturen en binnen 24 uur na ontvangst wordt de iPod Touch alweer teruggestuurd. U krijgt standaard twaalf maanden garantie op de reparatie!

Smartrepair

Smartrepair is een specialist als het gaat om reparatie van een kapotte iPod Touch. Door veel ervaring zijn wij in staat elke iPod Touch snel weer werkend te krijgen. Door de hoge kwaliteit onderdelen die wij gebruiken geven wij twaalf maanden garantie op elke reparatie. Elke kapotte iPod Touch wordt met zorg en uiterste concentratie behandeld, zo weten wij zeker dat we een constante kwaliteit kunnen bieden.

Smartrepair is zes dagen per week geopend. Kijk hier voor de openingstijden van onze vestigingen. U kunt ons bereiken op 073 737 0144, via de mail of via het contactformulier.

MENU