Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Laptop reparatie Amsterdam

laptop reparatieWerkt uw laptop niet meer zoals u gewend bent? Is het scherm gebarsten? Heeft u een laptop softwareprobleem? Geen probleem voor Smartrepair! Wij repareren graag elk defect. Kies voor onze 24-uurs service of kom langs een van onze vestigingen. Wij zoeken graag de oplossing.

Vakkundige laptop reparatie Amsterdam

Voor een snelle en vakkundige laptopreparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze monteurs staan voor u klaar om het defect van uw laptop te verhelpen. Zo hebben zij jarenlange ervaring als het gaat om laptop reparaties. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve onderdelen, om deze kwaliteit te garanderen bieden wij 12 maanden garantie!

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. Wat houdt dit dan in voor een laptop reparatie? Na ontvangst repareren wij uw laptop en pakken wij het gerepareerde toestel goed in voor verzending. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde laptop thuis.

Ophaalservice

Met onze ophaalservice komt PostNL uw laptop op de door u gekozen plek ophalen. Het enige wat u moet doen is het ophaalformulier invullen en die dag aanwezig te zijn op de gekozen plek. Wanneer u het formulier voor 16:00 uur invult wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst onderzoeken wij uw laptop, communiceren wij de reparatiekosten en gaan we over tot reparatie na akkoord. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending. Voor u het weet heeft u het gebruiksgemak van uw laptop terug.

Opsturen

Wilt u uw laptop liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging in Den Bosch? Dat kan! Vul alle benodigde gegevens in op het opstuurformulier en verzend dit met uw laptop naar Smartrepair. Wij raden aan om het pakketje altijd aangetekend op te sturen, zo is het pakketje tot € 500,- verzekerd. Binnen 24 uur na ontvangst sturen wij uw laptop gerepareerd terug. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

Smartrepair werkt met monteurs die jaren ervaring hebben als het gaat om laptop reparaties. Of het nu gaat om een schermreparatie of een softwareprobleem? Smartrepair lost het graag voor u op. Door onze voorraad kunnen wij gelijk beginnen met een reparatie. Wanneer wij het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben bestellen wij het onderdeel meteen. Vrijwel altijd kunnen wij dan de volgende dag aan de reparatie beginnen. Wilt u er zeker van weten dat wij meteen met uw reparatie kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen dan de voorraad controleren. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend mailen, bellen of gebruikmaken van ons contactformulier. Bekijk hier onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU