Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop reparatie Arnhem

laptop reparatieHeeft u last van laptop softwareproblemen? Werkt het toetsenbord niet meer? Wilt u uw harde schijf vervangen? Of heeft u een ander probleem? Smartrepair zoekt graag de oplossing. Kies daarom voor de 24-uurs service van Smartrepair voor uw laptop reparatie Arnhem.

24-uurs service

Op zoek naar een snelle service voor uw laptop reparatie? Kies van voor de 24-uurs service van Smartrepair. Na ontvangst beginnen wij vrijwel direct aan de reparatie van uw laptop. Wij raden echter altijd aan om van tevoren te bellen naar Smartrepair, onze monteurs kunnen dan de voorraad controleren. Mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben, wordt het direct besteld. Wij kunnen dan alsnog de volgende dag beginnen met de reparatie. Voor de 24-uurs service kunt u kiezen uit: ophaalservice of opsturen

Ophaalservice

PostNL komt graag voor ons uw laptop ophalen. U kiest de plek, of het nu bij u thuis is of op uw werk. Het enige wat u moet doen is aanwezig te zijn op de door u gekozen plek tussen 9:00 en 16:00 uur voor uw laptop reparatie. Wanneer u heeft gekozen voor onze ophaalservice betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en uw laptop wordt de volgende dag al opgehaald.

Opsturen

Liever zelf uw laptop opsturen naar de hoofdvestiging van Smartrepair? Geen probleem! Pak uw laptop goed in om onnodige schade te voorkomen, laat daarnaast aan de buitenkant niet zien dat het om een laptop gaat. Vul het opstuurformulier in en stuur het met uw laptop mee. Na ontvangst beginnen wij met het onderzoek en de reparatie van uw laptop. Stuur uw pakket altijd aangetekend op, een aangetekend pakket is tot € 500,- verzekerd. Bij Smartrepair betaalt u enkel € 7,95 voor de retourzending.

Vakkundige laptop reparatie Arnhem

Voor een snelle en vakkundige laptop reparatie Arnhem bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Na ontvangst van uw laptop beginnen wij vrijwel direct aan het onderzoek. Alle reparatietarieven zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Smartrepair

De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar, ‘smart service with a smile’. De monteurs hebben jaren ervaring en zijn bekend met verschillende laptop defecten en laptop software problemen. Kies daarom voor Smartrepair voor een vakkundige reparatie. Benieuwd wat Smartrepair voor uw laptop kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen, te mailen of maak gebruik van het contactformulier.

MENU