Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Laptop reparatie Den Bosch

Laat u uw pen per ongeluk tussen uw laptop liggen terwijl u hem dichtklapt en is het scherm nu gebarsten? Werkt de spatie niet meer omdat u deze regelmatig gebruikt? Of heeft u last van een ander ongemak? Dan wilt u natuurlijk snel en vakkundig weer op weg geholpen worden. Smartrepair snapt dat en zorgt daar dan ook gewoon voor. Kom langs bij ons Smartrepair Servicepunt in Den Bosch. De monteurs staan 6 dagen per week klaar voor uw laptop reparatie. In de meeste gevallen loopt u binnen 60 minuten weer met een gerepareerde laptop naar buiten.

Vakkundige laptop reparatie Den Bosch

Voor een snelle laptop reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Zo bieden wij ‘smart service’. Dit houdt in dat wij u drie services aanbieden waar u zo snel mogelijk wordt geholpen en uw laptop wordt gerepareerd. Kies uit de klaar-terwijl-u-wacht service en de 24-uurs service.

Klaar terwijl u wacht

Smartrepair begrijpt dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop stukgaat. Daarom bieden wij u de unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 60 minuten het probleem verhelpen. U kunt 6 dagen per week langskomen bij ons Smartrepair Servicepunt in Den Bosch, met of zonder afspraak. Kom dus gerust eens langs met uw defecte laptop. Parkeren kan voor de deur en is gratis!

Waar moet ik zijn?

Het Smartrepair Servicepunt is in Den Bosch gevestigd op bedrijventerrein ‘De Vutter’. U vindt ons servicepunt op De Bloemendaal 10 en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Komt u vanaf de A59 vanuit Oss of Waalwijk, kies dan afrit 46 Engelen. Hierna volgt u de borden naar ‘De Haverlij’ en industrieterrein ‘De Vutter’. Vervolgens gaat u bij de eerste rotonde rechts op ‘De Beemd’. Tenslotte gaat u weer rechts op ‘De Bloemendaal’. Het Smartrepair Servicepunt vindt u dan aan de rechterkant. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Smartrepair Den Bosch

Adresgegevens
De Bloemendaal 10
5221 EC Den Bosch
Contactgegevens
T : 073 737 01 44
E : denbosch@smart-repair.nl
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Waarom Smartrepair Den Bosch?

Smartrepair staat garant voor een smart service with a smile. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. U wordt op een open, eerlijke manier geholpen. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing, want we simply make people happy. Hoe wij dit doen?

Indien wij u onderdeel op voorraad hebben, kunnen wij de laptop in de meeste gevallen repareren terwijl u wacht. Ook als u niet precies weet wat het defect is, kunnen wij dit kosteloos onderzoeken voor u in ons servicepunt in Den Bosch.

Laptop reparatie tarieven

Er zijn veel verschillende typen laptops en veel types hebben verschillende onderdelen. Onderstaande tarieven zijn van toepassing op 95% van de laptop reparaties, indien het tarief afwijkt overleggen wij eerst altijd. Onderzoek is kosteloos bij Smartrepair.

nieuwe iconen smart-repair_LCD-scherm
Laptop 13 inch
lcd vervangen = € 139
nieuwe iconen smart-repair_LCD-scherm
Laptop 15 inch

lcd vervangen = € 149
nieuwe iconen smart-repair_LCD-schermLaptop 17 inch
lcd vervangen = € 159
nieuwe iconen smart-repair_keyboardLaptop toetsenbord vervangen
€ 79 – € 129 (afhankelijk van het type)
nieuwe iconen smart-repair_DC-jackLaptop dc jack
vervangen = € 99
Software installatie = € 49

Bovenstaande tarieven zijn allen inclusief reparatiekosten en BTW, geen verassingen.

12 maanden garantie

Smartrepair geeft op alle laptop reparaties 12 maanden garantie. Met de hoogste kwaliteit onderdelen en gecertificeerde monteurs weet u zeker dat de reparatie goed en bekwaam wordt uitgevoerd. Naast een goede reparatie is een scherpe prijs ook belangrijk. Wij proberen altijd een scherpe prijs met de hoogste kwaliteit onderdelen te bieden.

Smartrepair

Untitled-1Smartrepair heeft jarenlange ervaring op het gebied van laptop reparatie in Den Bosch. Of het nu een laptop scherm vervangen, laptop harde schijf vervangen of laptop accu vervangen is, wij lossen het probleem op. Onze gecertificeerde reparateurs weten precies welke reparatie uw laptop nodig heeft. U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten op de laptop reparatie in Den Bosch. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU