Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop reparatie Den Haag

Een laptop is al jaren populair, zo is het simpelweg een draagbare desktop. Ondanks alle technologische ontwikkelingen lijkt een laptop onmisbaar te zijn. Een schade is dan ook erg vervelend, u wilt natuurlijk uw laptop niet te lang missen. Smartrepair biedt een snelle en vakkundig laptop reparatie, wij lossen graag het defect of laptop softwareprobleem voor u op.

24-uurs service

Voor een snelle service kiest u voor Smartrepair. Zo bieden wij de 24-uurs service aan wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van de servicepunten te bezoeken. Met de 24-uurs service wordt uw laptop binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd en ingepakt voor retourzending. Na ontvangst onderzoeken wij uw laptop, op die manier kunnen de reparatiekosten worden vastgesteld. Wilt u gebruikmaken van de 24-uurs service? Kies dan uit onze ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u veel moet werken, veel thuis zit of op een andere plek druk bent is de ophaalservice een goede optie. Hier komt een koeriersdienst voor ons uw pakket ophalen. Voor u het weet is uw laptop al in ons lab voor verder onderzoek. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen en aanwezig te zijn op de door u gekozen plek. Wilt u er zeker van zijn dat uw laptop zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Vul het formulier dan in voor 16:30 uur, uw laptop wordt de volgende dag al opgehaald.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Smartrepair kan ook. Na ontvangst beginnen wij gelijk met het onderzoek. Onze monteurs repareren pas na akkoord van de reparatiekosten, zo komt u bij Smartrepair nooit voor verrassingen te staan. Na onderzoek communiceren wij namelijk direct de reparatiekosten. Stuur dus snel uw laptop op naar Smartrepair, vergeet het opstuurformulier niet! Stuur het pakket aangetekend op wanneer u naar het postkantoor gaat, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Snelle en vakkundige laptop reparatie Den Haag

Voor een vakkundige laptop reparatie Den Haag bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om laptop reparaties en lossen graag uw probleem op. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit en is uw apparaat na reparatie zo goed als nieuw.

Smartrepair

Bij Smartrepair krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie, ‘Smart service with a smile’. Daarnaast staan onze monteurs 6 dagen per week klaar om uw defecte laptop te ontvangen voor een laptop reparatie. Maar wist u ook al dat wij specialist zijn in een smartphone reparatie en tablet reparatie? Neem gauw contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons altijd bellen of mailen, of kies voor het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens.

MENU