Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 december zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop reparatie Eindhoven

laptop reparatieEen laptop is bijna niet meer weg te denken. Op werk, school of thuis, overal is wel een laptop te vinden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook met een laptop. Een gebarsten scherm, niet functionerend toetsenbord of een laptop softwareprobleem? Gelukkig kan Smartrepair bijna elk ongemak oplossen.

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs een van onze Smartrepair stores te komen voor een reparatie? Kies dan voor onze 24-uurs service waar uw laptop binnen 24 uur gerepareerd wordt. U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kiest u voor onze ophaalservice? PostNL komt graag voor ons uw laptop ophalen. U kiest de plek, of het nu op uw werk is of thuis, waar wij uw defecte laptop op mogen halen. Na ontvangst beginnen wij direct met het onderzoek van uw laptop. Uw gerepareerde laptop wordt na reparatie goed verpakt en teruggestuurd binnen 24 uur! U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en uw laptop wordt de volgende dag alweer opgehaald.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw laptop zelf op te sturen naar Smartrepair. Bij ontvangst onderzoeken wij uw laptop en voeren wij na akkoord de reparatie uit. Het enige wat u hoeft te doen is het opstuurformulier in de vullen en mee te sturen met uw laptop. Stuur het pakketje aangetekend op, dan is uw laptop tot € 500,- verzekerd.

Snelle en vakkundige laptop reparatie Eindhoven

Voor een snelle en vakkundige reparatie van uw laptop bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen vrijwel elk laptop defect of laptop softwareprobleem oplossen. Er wordt uitsluitend gerepareerd met kwaliteitsonderdelen bij Smartrepair. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

Smartrepair

Bij Smartrepair komt u nooit voor verrassingen te staan, zo kunt u alle reparatietarieven vinden op de website. Zijn de prijzen toch niet duidelijk? Neem dan contact met ons op. Voor een snelle en vakkundige laptop reparatie Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen, mailen of maak gebruik van ons contactformulier.

MENU