Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop reparatie Rotterdam

nieuwe iconen smart-repair_LCD+Glas+backcoverEen laptop is simpelweg een draagbare computer. De eerste draagbare computer verscheen al in de jaren ’80. Door de jaren heen is de techniek verbeterd en kennen wij alleen de laptops van nu. Ondanks de technologische vooruitgang bestaat de kans op een kapot scherm, laptop softwareprobleem of toetsenbord nog steeds. Gelukkig is er Smartrepair, zij lossen graag elk laptop defect of probleem op.

24-uurs service

De 24-uurs service van Smartrepair houdt in dat uw laptop binnen 24 uur na ontvangst wordt gerepareerd. Het enige wat u hoeft te doen is te kiezen voor onze ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

PostNL komt graag voor ons uw laptop ophalen op de door u gekozen plek. Uw laptop kan de volgende dag al opgehaald worden wanneer u het formulier invult en verzendt voor 16:30 uur. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde laptop thuis wanneer u kiest voor de ophaalservice.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw laptop zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Het enige wat u hoeft te doen is uw laptop goed te verpakken en aangetekend op te sturen. Een aangetekend pakket is verzekerd tot € 500,-. Na ontvangst onderzoeken wij het probleem en lossen wij dit op. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending. Stuur uw laptop snel op en wij beginnen na ontvangst meteen aan de reparatie, vergeet het opstuurformulier niet ingevuld mee te sturen.

Laptop reparatie Rotterdam

Voor een snelle en vakkundige laptop reparatie Rotterdam vindt u bij Smartrepair de juiste partner. Als reparatiespecialist kunnen wij vrijwel elke laptop reparatie uitvoeren. Stuur uw laptop dus snel op of kies voor onze ophaalservice.

 Smartrepair

Bij Smartrepair werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Hierdoor kunnen zij vrijwel elk laptop defect of laptop softwareprobleem oplossen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen voor een laptop reparatie. Uw laptop is op die manier na reparatie zo goed als nieuw. Wilt u meer informatie over een laptop reparatie? Neem dan contact met ons op door te mailen, te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. Bekijk hier onze contactgegevens en de openingstijden van de vestigingen.

 

MENU