Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop reparatie Soest

Heeft u problemen met uw laptop? Denk hier aan software problemen? Gebarsten scherm? Kapot toestenbord? Of last van een ander probleem? Wanneer u een van deze vragen heeft kunnen beantwoorden met een ‘ja’ kan het zijn dat u op zoek bent naar een reparatiespecialist. Smartrepair lost graag uw laptop problemen op. Kom langs in een van onze Smartrepair Servicepunten of maak gebruik van onze 24-uurs service. ‘Smart service with a smile :)’ Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een laptop reparatie Soest.

Snelle en vakkundige reparatieservice

Laptop reparatie SoestDe monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk laptop defect repareren. Wanneer u zichzelf afvraagt: ‘Ik wil mijn laptop laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ heeft u het antwoord al gevonden. Zo is Smartrepair het antwoord op de vraag. Voor vrijwel elk defect is er een oplossing, de monteurs van Smartrepair helpen graag bij het zoeken van een oplossing.

Laptop reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Bij Smartrepair! Maak gebruik van onze ophaalservice wanneer u niet langs een van onze Smartrepair Servicepunten kan komen. Met de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald op een locatie die u uitkiest, of het niet op uw werk of thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier invullen, gebeurt dit voor 16:30 uur, dan wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook met het ingevulde opstuurformulier. Na ontvangst onderzoeken wij het defect, lossen wij het probleem op en sturen wij uw laptop weer terug. En dat allemaal binnen 24 uur!

Waarom Smartrepair?

Smartrepair is de reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop. Dankzij jaren ervaring kunnen wij vrijwel elk laptop defect repareren. Wij staan 6 dagen in de week voor uw laptop reparatie klaar. De monteurs helpen u graag verder op een open, eerlijke en prettige manier. Hoe maken wij onze klanten blij?

Kosten laptop reparatie

De kosten van een laptop reparatie hangen volledig af aan het type laptop en soort reparatie. Wilt u zeker weten wat een laptop reparatie kost, neem dan contact met ons op. Tegelijkertijd kunnen wij onze voorraad controleren, mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben dan kunnen wij het onderdeel bestellen. Op die manier kunnen wij alsnog uw laptop, vrijwel altijd, de volgende dag repareren. Bekijk verschillende laptop tarieven hier, de reparatietarieven zijn op 90% van toepassing op alle laptop reparaties.

24-uurs service

Smartrepair biedt een snelle reparatieservice, zo ook wanneer u niet langs een van de Smartrepair Servicepunten kan komen met de 24-uurs service. Hier kunt u kiezen uit de ophaalservice of zelf opsturen. Wanneer u kiest voor de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald door een koeriersdienst. U kiest de locatie uit door het ophaalformulier in te vullen. Binnen 24 uur wordt uw laptop onderzocht, zo nodig gerepareerd na akkoord van de reparatiekosten en retour gestuurd. Liever zelf opsturen naar Smartrepair kan ook. Stuur dan het ingevulde opstuurformulier mee met uw laptop naar Smartrepair. Stuur een pakket altijd aangetekend op, een pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

MENU