Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop reparatie Utrecht

De monteurs van Smartrepair staan klaar voor uw laptop reparatie. Wilt u graag uw gebarsten scherm vervangen? Uw toestenbord? Of heeft u een laptop softwareprobleem? Kom dan langs of kies voor onze 24-uurs service voor uw laptop reparatie.

laptop reparatieSnelle en vakkundige laptop reparatie Utrecht

De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring en beschikken over voldoende kennis en kunde om uw laptop te repareren. Smartrepair werkt alleen met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op het reparatieonderdeel. Voor een snelle en vakkundige reparatie voor uw laptop bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Afspraak maken is niet nodig. Kies voor onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen.

24-uurs service

Kies voor de 24-uurs service van Smartrepair wanneer u niet een van onze vestigingen kunt bezoeken. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw laptop gerepareerd door onze ervaren monteurs en klaar gemaakt voor retourzending. U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Uw laptop op laten halen op een door u gekozen plek? Dat kan! Vul het ophaalformulier in en zorg er voor dat u gedurende de dag op deze plek aanwezig bent. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald door PostNL. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen).

Opsturen

Wilt u liever uw laptop zelf opsturen naar de hoofdvestiging? Dat kan! Verpak uw laptop goed en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is altijd tot € 500,- verzekerd. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending.

Smartrepair

Smartrepair is er voor vrijwel elk laptop defect of software probleem. Onze monteurs staan klaar voor uw laptop reparatie. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gewerkt met kwalitatieve laptop onderdelen. Op elk reparatie onderdeel krijgt u 12 maanden garantie. Wilt u langskomen met uw laptop bij Smartrepair? U vindt ons shop-in-shop bij SWOOP Utrecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of gebruik te maken van het contactformulier. Bekijk hier alle contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU