Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Laptop reparatie Zwolle

Heeft u problemen met de software? Heeft u uw laptop laten vallen of werkt het toetsenbord niet meer zo goed? Deze problemen wordt graag opgelost door Smartrepair, denk hier bij aan een schermreparatie, het vervangen van uw toetsenbord of hulp met de software. Wij repareren elk laptop defect binnen 24 uur.

laptopLaptop reparatie Zwolle

Voor snelle en vakkundige reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij repareren vrijwel elk type laptop. Wilt u zeker weten of wij uw laptop ook repareren? Neem dan contact met ons op. Mochten wij het onderdeel voor de reparatie niet op voorraad hebben, dan bestellen wij het onderdeel meteen. Vrijwel de volgende dag hebben wij het onderdeel in huis en kunnen wij gelijk beginnen met repareren. Op elke laptop reparatie krijgt u 12 maanden garantie.

24-uurs service

Bent u niet in de gelegenheid om langs Smartrepair te komen? Kies dan voor onze 24-uurs service. Wij repareren uw laptop binnen 24 uur na ontvangst. Na akkoord gaan wij over tot reparatie. Uw heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wilt u graag dat Smartrepair uw laptop komt ophalen? Kies dan voor onze ophaalservice, PostNL komt uw laptop ophalen. U kiest zelf de plek waar uw laptop opgehaald moet worden. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (bij reparatie onder € 89,- betaalt u ook € 7,95 voor het ophalen).

Opsturen

Wilt u liever uw laptop zelf opsturen? Dat kan! Verpak uw laptop goed in, vul alle gegevens in op het opstuurformulier en stuur uw pakketje aangetekend op. Op die manier is uw pakketje altijd tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken alleen gecertificeerde monteurs die geen uitdaging uit de weg gaan. Wij kunnen vrijwel elk laptop defect repareren. Op elke reparatie krijgt u 12 maanden garantie, wij werken alleen met onderdelen met de beste kwaliteit.

Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail, of bel via het contactformulier. Klik hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestingen.

MENU