Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 december zijn wij tot 18.00 geopend.

Accu laptop vervangen

U kunt uw laptop alleen nog gebruiken als deze aan de stroom hangt? Of loopt de accu binnen 5 minuten leeg? Dan wordt het hoog tijd om de accu van uw laptop te vervangen! Smartrepair zorgt ervoor dat binnen 60 minuten de computer accu vervangen wordt. Kom gerust eens binnenlopen bij één van onze servicepunten! Heeft u geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Laptop accu vervangen terwijl u wacht. Binnen 60 minuten is het probleem opgelost

Een laptop die alleen gebruikt kan worden als hij aan de stroom hangt, is natuurlijk niet handig. Onderweg kunt u eigenlijk niet werken en u dient altijd dicht bij een stopcontact te zijn. Smartrepair begrijpt dat u snel op weg geholpen wilt worden. Laptop accu vervangen doen wij daarom in de tijd dat u een kopje koffie drinkt. Loop gerust eens binnen! U hoeft geen afspraak te maken, maar dat mag natuurlijk wel.

De accu van uw laptop vervangen? Kies voor onze 24-uursservice

Is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Geen probleem! U kunt ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. Maak een ophaalafspraak via onze website en PostNL komt langs om uw laptop op te halen of stuur uw laptop naar ons op. Welke optie u ook kiest, uw laptop wordt altijd binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour gestuurd.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Wat kosten een laptop accu vervangen?

De kosten van een accu vervangen van een laptop verschilt per type en per merk. Alle tarieven zijn all-in, dat wil zeggen dat u achteraf niet nog extra btw- of montagekosten betaalt. Vooraf communiceren wij altijd de reparatie en de kosten die hieraan verbonden zijn. Geeft u akkoord, dan pas gaan wij aan de slag met de reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Laat uw laptop accu repareren door Smartrepair

Bent u het zat dat uw laptop constant stroom nodig heeft? Laat uw laptop accu repareren door Smartrepair. Heeft u een ander probleem met uw laptop? Ook dan staat Smartrepair graag voor u klaar. Kom langs en wij zoeken kosteloos uit wat het probleem is! Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. U kunt een e-mail sturen naar: info@smartrepair.nl of bel naar een van onze servicepunten.

MENU