Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Acer laptop reparatie

Laptops zijn eigenlijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Mensen gebruiken hun laptop niet alleen thuis, maar ook onderweg en zelfs in het park. Als het beeld (plotseling) wegvalt, een toets niet meer werkt of uw laptop langzaam is, dan is dat natuurlijk super vervelend! U kunt uit frustratie uw laptop door de kamer gooien, maar breng liever een bezoekje aan een Smartrepair Servicepunt voor Acer laptop reparatie.

Acer laptop reparatie – Onze monteurs onderzoeken kosteloos het probleem

Niet altijd is het in een oogopslag duidelijk wat het probleem met uw laptop is. Een beeldscherm kan bijvoorbeeld niet werken, omdat de videokaart kapot is of omdat het lcd defect is. Om er zeker van te zijn dat uw Acer laptop repareren ook daadwerkelijk zin heeft, onderzoeken onze monteurs het probleem kosteloos. Is een reparatie laptop Acer noodzakelijk, dan wordt u hierover vooraf ingelicht. Ook communiceren wij de reparatiekosten direct met u.  U weet bij Smartrepair precies waar u aan toe bent en dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Vrijwel elke reparatie Acer laptop kunnen onze monteurs uitvoeren. Zo helpt Smartrepair u graag bij bijvoorbeeld:

Reparatie Acer laptop | Klaar in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

Eigenlijk kunt u niet lang zonder uw laptop. Smartrepair snapt dat en daarom bieden wij u onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen wij een Acer laptop repareren in de tijd dat u een kopje koffie drinkt. Binnen 60 minuten is uw laptop weer gerepareerd. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Kom dus gerust eens binnenlopen!

U kunt niet langskomen voor reparatie laptop Acer? Geen probleem!

Wilt u graag een upgrade Acer laptop? Maar kunt u niet naar ons toekomen? Geen enkel probleem! Maak in dat geval gebruik van onze 24-uursservice. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur uw laptop naar ons op. In beide gevallen wordt de Acer laptop reparatie binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Tarieven reparatie Acer laptop

Acer heeft natuurlijk verschillende modellen laptops, waardoor niet alle onderdelen hetzelfde zijn. Hierdoor verschillen de tarieven niet alleen per reparatie, maar ook per model. Smartrepair hanteert heldere tarieven. Dat betekent dat elk tarief inclusief btw- en montagekosten is.

Altijd dé beste oplossing met onderdelen van dé allerbeste kwaliteit

Een Acer laptop repareren wij altijd vakkundig en snel. Hierbij werken wij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Die kwaliteit blijft ook nog eens gewaarborgd, doordat u 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel krijgt.

Smartrepair staat 6 dagen per week voor u klaar. Heeft u geen idee wat er met uw laptop aan de hand is? Loop dan eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt. Onze monteurs onderzoeken kosteloos uw laptop (m.u.v. waterschade).

Wilt u graag meer informatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een Smartrepair Servicepunt.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

MENU