Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Acer harde schijf vervangen

Kunt u in de tijd dat u uw laptop opstart een kopje koffie drinken (of misschien wel twee)? Dan kunt u natuurlijk elke keer een koffiepauze inlassen of u komt gewoon langs met uw laptop bij een Smartrepair Servicepunt. Wij kunnen uw Asus harde schijf vervangen of een Asus SSD upgrade uitvoeren, zodat uw laptop weer vliegensvlug is. Binnen 60 minuten is dit klusje meestal geklaard. Ook wanneer u niet langs kunt komen, kunt u van onze reparatieservice gebruikmaken. Kies dan voor onze 24-uursservice.

Asus harde schijf vervangen binnen 60 minuten

Wilt u een Asus upgrade SSD laten uitvoeren? Of wilt u de harde schijf laten vervangen? Smartrepair biedt u dan de klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 60 minuten is uw laptop in de meeste gevallen weer als nieuw. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken! Kom gerust eens langs met uw laptop bij één van onze servicepunten bij SWOOP.

U kunt niet langskomen? Geen probleem!

Ook als u niet kunt langskomen bij een Smartrepair Servicepunt, staan onze monteurs toch graag voor u klaar. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kunt dan uw laptop laten ophalen door PostNL of zelf opsturen. Welke optie u ook kiest, u profiteert altijd van onze 24-uursservice. Dat wil zeggen dat binnen 24 uur na ontvangst uw Asus harde schijf vervangen wordt en uw laptop retour wordt gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Asus upgrade SSD of HDD?

Op de harde schijf worden al uw foto’s, video’s, Word-documenten en andere bestanden opgeslagen. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van uw laptop. Daarnaast zorgt de harde schijf ook gedeeltelijk voor de snelheid van uw laptop.

Ouderdom of een val kan ervoor zorgen dat uw harde schijf niet goed werkt. Is dit bij u het geval? Dan kan Smartrepair uw harde schijf vervangen. De reparatiekosten zijn hiervoor op aanvraag.

Smartrepair kan uw Asus harde schijf vervangen op twee manieren:

Asus SSD upgrade?

Vroeger was opslagruimte synoniem aan de harde schijf, maar tegenwoordig heeft u ook andere opslagmogelijkheden. Wanneer u uw harde schijf vol of defect is, kunt u ook kiezen voor een Asus SSD upgrade.

Wat is dan het verschil tussen een harde schijf en een SSD?

  1. Harde schijf

De Hard Drive Disk, in de volksmond beter bekend als de harde schijf, bestaat uit een draaiende magnetische schijf. Hierbij heeft u vaak veel geheugen voor een lage prijs. Het nadeel is dat de harde schijf wat traag is.

  1. SSD

De SSD, ofwel Solid State Disk, bestaat uit geheugenchips. Doordat deze schijf niet met bewegende onderdelen werkt, is deze sneller dan de traditionele harde schijf. Het opstarten van uw laptop gaat met een SSD bijvoorbeeld twee keer sneller dan met een harde schijf. De SSD combineert dan ook snelheid met opslagruimte. Het nadeel: de prijs ligt hoger dan die van een harde schijf.

Kosten Asus harde schijf vervangen

De prijs voor het vervangen van uw harde schijf is afhankelijk van voor welk type opslagruimte u kiest. De prijs voor Asus upgrade SSD of HDD is om die reden op aanvraag. De tarieven van Smartrepair zijn altijd inclusief btw en andere kosten. Hier bovenop komen dus geen extra kosten.

Smartrepair is helder of hoe wij te werk gaan. Onze monteurs leggen graag duidelijk aan u uit wat wij gaan doen en wat de kosten hiervoor zijn. Pas na uw akkoord gaan wij aan het werk. U weet zo altijd waar u aan toe bent.

Asus SSD upgrade? Of toch een harde schijf?

Twijfelt u nog welke opslagruimte u nodig heeft? Loop dan gerust eens bij ons binnen! Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen onze monteurs graag het verschil tussen de twee uit.

Heeft u nog andere vragen? Mail dan naar: info@smart-repair.nl of neem contact op met onze Servicepunten!

MENU