Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Acer scherm reparatie

Uw laptop lijkt in eerste instantie goed op te starten. U hoort hem rammelen en de lichtjes gaan branden. Toch blijft het beeld zwart. Wat nu? Een bezoekje aan een Smartrepair Servicepunt natuurlijk. Wat het probleem met uw beeldscherm ook is, in de meeste gevallen kunnen onze monteurs Acer scherm reparatie binnen 60 minuten uitvoeren. U kunt niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Acer scherm vervangen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

Een defect aan uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Daar zorgt Smartrepair dan ook gewoon voor. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een Acer scherm vervangen in de tijd dat u rustig een kopje koffie drinkt. In 60 minuten loopt u met een gerepareerde laptop naar buiten. Loop gerust binnen! Een afspraak maken is niet nodig!

24-uursservice voor Acer scherm reparatie

Heeft u geen tijd om langs te komen voor Acer scherm reparatie? Of is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice. Kies voor de ophaalservice en laat PostNL uw laptop ophalen. Of stuur zelf uw laptop naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt in beide gevallen het scherm Acer vervangen en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
 • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
 • Snelle reparatieservice.
 • 12 maanden garantie.
 • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
 • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
 • Reparatie binnen 24 uur.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Waarom moet scherm Acer vervangen worden?

Bij een barst in het scherm is het vrij duidelijk waarom uw scherm Acer vervangen moet worden. Is uw beeld zwart, dan kunnen er verschillende oorzaken zijn. Het lcd werkt niet meer of de videokaart is kapot, waardoor u geen beeld krijgt. Is de videokaart defect, dan heeft scherm vervangen Acer geen zin natuurlijk.

Om er zeker van te zijn dat het juiste probleem opgelost wordt, onderzoeken de monteurs van Smartrepair uw laptop kosteloos (met uitzondering van waterschade).

Smartrepair maakt het hierbij niet moeilijker dan dat het is. Wij zijn duidelijk en transparant over onze werkwijze. Het probleem, de reparatie en de kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Als u hiermee instemt, dan pas wordt uw scherm vervangen Acer.

Bij een Acer scherm reparatie werken wij altijd alleen met onderdelen die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. U heeft zo de garantie dat uw schermproblemen voorgoed verleden tijd zijn.

Laat uw scherm vervangen Acer door Smartrepair

Met Smartrepair maakt u dé beste keuze, want we simply make people happy. Dat doen wij door:

 1. 12 maanden garantie te bieden op de Acer scherm reparatie en het onderdeel.
 2. Een vlugge reparatieservice te bieden. Binnen 60 minuten wordt in de meeste gevallen uw Acer scherm vervangen.
 3. Transparante reparatietarieven. U weet bij Smartrepair altijd waar u aan toe bent.
 4. Kwaliteit te leveren en alleen te werken met hoge kwaliteit onderdelen.
 5. Een persoonlijke, klantgerichte service te bieden. Onze monteurs voorzien u graag van eerlijk advies of een duidelijke uitleg onder het genot van een kopje koffie.

Uw scherm Acer vervangen? Uw laptop is bij Smartrepair dus in goede handen.

Kom dus gerust eens langs met uw defecte laptop (of ander smart device) bij een Smartrepair Servicepunt!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU