Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Acer toetsenbord vervangen

Een verslag of mailtje tikken wordt wel heel lastig als de spatie (of een andere toets) niet werkt. U kunt natuurlijk omwegen zoeken om toch die ene toets te kunnen gebruiken, maar u kunt ook langskomen bij Smartrepair voor Acer toetsenbord vervangen.

Uw Acer toetsenbord vervangen? In de meeste gevallen binnen 60 minuten

U zit er niet op te wachten dat u uw laptop niet goed kunt gebruiken, omdat het toetsenbord kapot is. Dat begrijpt Smartrepair. Een toetsenbord Acer vervangen onze monteurs in de meeste gevallen binnen 60 minuten.

Geen tijd om langs te komen om toetsenbord Acer vervangen?

U wilt van onze service gebruikmaken, maar u kunt niet langskomen bij een van onze servicepunten? Geen enkel probleem! Maakt u dan gebruik van onze 24-uursservice. Stuur uw laptop op naar ons of laat uw laptop ophalen door PostNL. In beide gevallen wordt binnen 24 uur na ontvangst het toetsenbord vervangen Acer en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

De reparatiekosten voor toetsenbord vervangen Acer

Niet elk toetsenbord van een Acer laptop is hetzelfde. De prijzen voor een Acer toetsenbord vervangen kunnen hierdoor onderling verschillen. Het standaardtarief voor deze reparatie is €49,-. Daarbij komen nog de kosten voor het onderdeel zelf. De tarieven de Smartrepair hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Wilt u graag meer weten over hoeveel een toetsenbord Acer vervangen kost? Neem dan contact op.

Toetsenbord laptop vervangenLaptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Acer toetsenbord vervangen? Smartrepair biedt altijd dé beste oplossing

Smartrepair helpt u niet alleen snel weer op weg. Ook kiezen wij altijd voor dé beste oplossing. Zo werken wij alleen met onderdelen die aan dé allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor weet u zeker dat u vakkundig geholpen wordt bij Smartrepair. En dat is niet alles! U krijgt ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.

Laat Smartrepair uw toetsenbord Acer vervangen

Uw laptop is in goede handen bij ons. Ook wanneer u niet uw toetsenbord vervangen Acer wilt laten vervangen, maar een ander probleem met uw laptop heeft, kunt u bij ons terecht.

Kom dus gerust eens binnenlopen met uw kapotte laptop of ander smart device!

Nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar een van onze Servicepunten.

MENU