Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Acer videokaart vervangen

Uw laptop heeft altijd een videokaart. Was dat niet zo, dan zou u niet kunnen internetten, filmpjes kijken of e-mails verzenden. Schade door bijvoorbeeld een val kan ervoor zorgen dat uw videokaart niet goed meer werkt. Is uw videokaart kapotgegaan door een val? Laat uw Acer videokaart vervangen door Smartrepair! Ook wanneer u graag een betere videokaart wilt, omdat uw huidige videokaart niet sterk genoeg is, staan wij graag voor u klaar.

Acer videokaart vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Smartrepair

Een kapotte laptop of eentje die niet goed werkt, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Dat snapt Smartrepair en daarom helpen onze monteurs u vakkundig en snel weer op weg! Loop gerust eens binnen bij een van onze Servicepunten bij SWOOP. Een afspraak maken is niet nodig!

U kunt niet langskomen, maar wilt toch graag dat wij uw videokaart vervangen Acer? Dan biedt Smartrepair u onze 24-uursservice. U kunt ervoor kiezen om uw laptop op te sturen of laat deze ophalen door PostNL. In beide gevallen wordt binnen 24 uur na ontvangst uw Acer videokaart vervangen en wordt uw gerepareerde laptop weer retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Defecte videokaart vervangen Acer laptop

Werkt het scherm van uw Acer laptop niet meer? Of ziet u op het beeldscherm allemaal strepen en vlekken? De kans is dan groot dat uw videokaart defect is. Is dit het geval, laat Smartrepair dan uw videokaart vervangen Acer. Onze monteurs gaan hierbij altijd uiterst zorgvuldig te werk en gebruiken alleen onderdelen van dé hoogste kwaliteit.

Smartrepair hanteert hierbij een heldere werkwijze. Onze monteurs leggen duidelijk aan u uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. U weet hierdoor altijd waar u aan toe bent. En dat is natuurlijk wel zo fijn!

Videokaart upgrade nodig?

In sommige gevallen is de standaard videokaart niet sterk genoeg. Gamet u bijvoorbeeld veel, dan kan het zijn dat een ‘gewone’ videokaart dit niet aankan. Uw Acer videokaart vervangen is dan zeker aan te raden

Welke videokaart u nodig heeft, ligt aan waarvoor u uw laptop gebruikt. Als u games in HD-kwaliteit wil spelen, dan heeft u een krachtige videokaart nodig. Gebruikt u uw laptop voor fotobewerking, dan kunt u met een minder sterke videokaart ook prima uit de voeten. Het vinden van de juiste videokaart, daar helpen onze medewerkers u graag bij.

Kosten videokaart vervangen Acer laptop

De reparatiekosten voor een Acer videokaart vervangen zijn afhankelijk van welke videokaart u kiest. Over het algemeen genomen geldt dat hoe zwaarder de videokaart is, hoe hoger het kostenplaatje is. De tarieven van Smartrepair zijn altijd inclusief btw- en andere kosten.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar een van onze Servicepunten of stuur een e-mail naar: info@smart-repair.nl. 

MENU