Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Asus laptop reparatie

Een laptop is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Mensen gebruiken hun laptop niet alleen thuis, maar ook onderweg of in een café en zelfs in het park. Als (ineens) het beeld wegvalt of een toets niet meer werkt, is dat natuurlijk super vervelend! Ook een trage laptop kan voor grote irritaties zorgen. Nu kunt u uit frustratie uw laptop door de kamer gooien, maar kom liever langs bij een Smartrepair Servicepunt voor een Asus laptop reparatie!

Reparatie Asus laptop – kosteloos het probleem onderzocht

Het is niet altijd in een oogopslag duidelijk wat het probleem is. Een zwart beeldscherm kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een kapotte videokaart, maar ook doordat het lcd stuk is. Om er zeker van te zijn dat de reparatie Asus laptop ook daadwerkelijk zin heeft, onderzoekt Smartrepair het probleem kosteloos. Is uw Asus laptop repareren noodzakelijk, dan wordt dit vooraf met u gecommuniceerd en ook over de reparatiekosten lichten wij u in. Bij Smartrepair weet u zo precies waar u aan toe bent en dat werkt wel zo prettig.

Vrijwel elke Asus laptop reparatie kan door Smartrepair uitgevoerd worden. Onze vakkundige monteurs helpen u bijvoorbeeld graag bij:

Asus laptop reparatie | klaar terwijl u een kopje koffie drinkt

Eigenlijk kunt u uw laptop niet lang missen. Dat begrijpen wij bij Smartrepair. Een Asus laptop reparatie kunnen wij in de meeste gevallen uitvoeren in de tijd dat u een kopje koffie drinkt. Binnen 60 minuten is uw laptop weer als nieuw. Een afspraak maken is niet nodig! Kom gerust eens langs bij een Smartrepair Servicepunt en laat uw Asus laptop repareren door ons!

U kunt niet langskomen? Geen probleem!

Wilt u graag een upgrade Asus laptop? Maar kunt u niet langskomen? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Vul het ophaalformulier in en PostNL komt dan op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Of stuur uw laptop zelf naar ons op. In beide gevallen wordt uw laptop 24 uur ontvangst weer gerepareerd retour gestuurd.

Tarieven

De monteurs van Smartrepair hebben de kennis in huis om vrijwel elke Asus reparatie laptop uit te voeren. Asus heeft natuurlijk verschillende modellen laptops, waardoor sommige onderdelen anders zijn. De reparatiekosten verschillen hierdoor niet alleen per defect, maar ook per model. Het tarief dat Smartrepair hanteert, is inclusief btw- en montagekosten.

Altijd dé beste oplossing van dé allerhoogste kwaliteit

Bij Smartrepair wordt uitsluitend gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen, krijgt u altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.

Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Weet u niet zeker wat het probleem is? Kom dan gerust eens langs met uw laptop! Onze monteurs zoeken kosteloos uit wat het defect is (met uitzondering van waterschade).

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

MENU